Annons
AnnonsAtt jaga en dröm har ett pris


Den 7:e april är det åter en Nymåne på himlen, som innebär nystarter och en chans att förändra något inom sex månader, äntligen! Den infaller på cirkus 18 grader i Vädurens tecken och då blir det såklart Vädurens energier som tema, superkul! Det handlar om vår frihet, om att göra sin egen grej, vara huvudpersonen i sitt eget liv helt enkelt. Vi är många som har möjligheten att nå ut i världen med all teknik som finns idag och också möjligheten att vara våra egna chefer. Vi ska stå upp för det som är viktigt för oss i livet och vara oss själva fullt ut, höja rösten! Både Uranus och Pluto är inblandade i denna Nymåne vilket kan betyda plötsliga överraskningar, på gott och ont. Pluto kan se till att vi får kämpa lite extra, kanske stöta på motstånd men det viktiga är att vi inte ger upp utan fortsätter tills vi är i mål. Ibland behöver vi offra något på vägen.

Annons

Kolla upp i ert egna horoskop vart denna Nymåne faller, kan bli riktigt intressant. Och passa nu på att önska er det ni vill ha och tänk STORT!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/horoskop-vecka-14/