Annons
AnnonsDetta vill din mamma ha!


image

Om din mamma är Vädur kommer hon att uppskatta en aktivitet mer än något annat. Äventyr och spännande saker intresserar henne och upplevelsen blir roligare om man är två eller fler. Någon sportig present kan vara en idé!

En mamma som är född i Oxen kommer tycka om lite mera lyx i val av present.

Annons

Lägg gärna ner lite extra på att ge henne något som kan få henne att koppla av och ha en bekväm stund. Väldigt uppskattat!

En mamma född i Tvillingarnas tecken älskar att t ex plöja böcker så en bra bok skulle sitta på sin plats. Helst om ett nytt spännande ämne som kan fängsla hennes nyfikenhet.

Kräftmamman kommer älska att se om du har lagt ner hela din själ på att ordna en mysig middag för er två eller hela familjen. Att äta och umgås håller hon högt!

En mamma född i Lejonet kommer älska att få komplimanger i överdos och om du vill ge henne en fysisk pryl så kommer hon gilla att den är glamorös.

En Jungfru mor skulle vilja ha lite uppskattning i form av lite ekologiska produkter till kroppen eller ansiktet. Renlighet  är en stor prio!

En Vågmamma kommer mest tycka om att ni får vara tillsammans och att stämningen är harmonisk. Hon älskar annars en snygg inredningspryl!

Skorpionmamman hade gärna träffats på tu man hand över ett glas vin och pratat om livet i stort. Som present kan hon gilla just ett finare vin eller en mystisk parfym.

Skyttmamman älskar äventyr och uppskattar överraskningar. Picknick i det gröna blir en fullträff för henne! Som present något enkelt som kanske går att äta ihop.

En mamma som är Stenbock skulle gilla en träff på restaurang med traditionella valmöjligheter. En parfym eller ett klädesplagg  passar utmärkt här!

Vattumansmamman kommer gilla om du bjuder hem alla möjliga till henne och ordnar som en liten miniträff. Att umgås är det bästa hon vet!

En mamma som är Fisk kommer bli salig av det mesta men en fin tavla eller något konstnärligt smycke skulle funka. Eller en fint skriven dikt!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/matchar-ni/