Annons
AnnonsExtra koll imorgon


Planeten Merkurius fortsätter ju på sin strulbana bakåt och envisas med att ställa till det en aning gällande kommunikation oss människor emellan men även hur vi transportera oss, datorer, mobiler, tv-apparater osv.

Annons

Imorgon möts han dessutom upp med Uranus, i en mindre glad kombo… Detta kan innebära ordentligt strul med tekniken eftersom Uranus styr b la tekniska prylar, så detta är bara ett tips, att ha sparat alla viktiga dokument på era skärmar och även överfört grejer från era telefoner, vänta inte med det. Under den här retrograd perioden (5e jan-25e jan) kommer jag har haft min bil inlämnad tre gånger! När jag vid första tillfället lämnade in bilen på service i bra skick, fick jag tillbaka en halvt fungerande bil, sånt som vi kan förvänta oss helt enkelt, bara att gilla läget!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/horoskop-vecka-3/