Annons
AnnonsHoroskop vecka 1


veckans astro-bild (1)

Väduren

Planeten Mars flyttar in i ditt åttonde hus som står för bland annat sex och passion, underbart! Om du är singel så är det läge att träffa någon där attraktionen får styra helt och släppa på alla spärrar. Du kanske kommer känna att du dras extra mycket till någon och att till och med känslorna börja fördjupas. Bästa stället att träffa någon kan vara i studiemiljö eller via kurser. Och är du på resande fot är det definitivt någon exotisk person som dyker upp när du minst anar det. I övrigt är det fortsatt jobb som gäller och där har du alla chanser att lyckas väl!

Oxen

Nu driver Mars på och in i ditt relationshus, så spännande! Full fart vad det gäller att gå på dejter kan vara på agendan. Du har goda möjligheter att fördjupa dina relationer under den här tiden, men se upp för svartsjukedrama! Det är mycket runt dig oavsett om du är singel eller i en relation så kan dessa känslor komma upp. Försök fokusera på en i taget och ha tålamod om du är ute efter ett seriöst förhållande. Är du i relation med någon kan det bli tal om att dela  mer gemensamt, ekonomi, bostad etc.

Tvillingen

Om du är tillbaks på jobbet efter en tids ledighet kommer du garanterat ha en del att ta igen och energin för att komma ikapp finns där. Se till att få det mesta gjort i början utav veckan och håller du på viktiga grejer på t ex datorn, se då till att dubbelspara allt. Antagligen är du motiverad att komma igång med träningen såhär efter nyår, det gör du dessutom med en rivstart. Tänk på att inte ta ut dig för mycket. Att Venus befinner sig i ditt sjunde hus gör att kärleken kan heta till i befintliga relationer eller se till att det skapas nya!

Kräftan

Underhållningen håller i sig ett tag till för din del kära Kräfta. Fester och tillställningar fortsätter och du kanske har svårt att välja vad av allt du vill gå på. Din kreativa förmåga har fått sig ett lyft och förhoppningsvis får du utlopp för den eller du kanske börjar med ett intresse som legat dig varmt om hjärtat. Tiden är inne för lite självförverkligande! På jobbet är du uppskattad och folk trivs i ditt sällskap, det märks. Lite extra flirtande kollegor kan dyka upp. Om du inte vill bli gravid så får du passa dig!

Lejonet

Det är på hemmaplan det händer en del grejer för dig den här veckan kära Lejon. Kanske är det så att du vill få in lite nya rutiner i livet. Att ordna upp där hemma, rensa, städa och fixa till kan få dig på ett riktigt gott humör. En storstädning i garderoben är aldrig fel för att sedan investera i lite nytt, lämplig tid med tanke på alla fynd som du kan göra under denna veckan. Du vet en hel del om den goda smaken och bara det bästa är intressant för dig. Nu har du chansen att få till en riktigt piffig outfit!

Jungfrun

Om du t ex har en nätbusiness kan det var läge att göra reklam för den nu. Eller något annat som du vill nå ut med via sociala medier. Alla blickar kommer riktas mot dig och chanserna att lyckas för din del just nu är fantastiska! Är du singel så är också nätdejtning något du borde ägna dig lite mera åt. Du kommer vara väldigt social och vilja prata på om allt mellan himmel och jord. Har du en stadig relation kommer det vara mysiga och romantiska hemmakvällar som regerar, inte så dumt det heller.

Vågen

Det är mycket ekonomi i dina tankar just nu. Pengar kan komma snabbt till dig och du har en fin känsla för att göra bra affärer just nu. Ansöker du om lån kan det beviljas väldigt snabbt. Du har huvudet med dig och det både driver dig och motiverar dig att få till din ekonomi såhär i början på året. I övrigt ser du till att finnas med på sociala medier, där det händer. Det är absolut läge för att sprida dina idéer och kunskaper via nätet och ditt nätverk kommer utökas ännu mer. Se till att synas och ta för dig kära Våg!

Skorpionen

Den här veckan träder din styrare Mars in i ditt tecken och i ditt första hus. Nu kommer du inte ha någon som helst möjlighet att lata dig, det är full fart som gäller. Vad du än tar på dig att göra så kommer det finnas en massa kraft och energi att utöva detta på. Antagligen kommer du vilja starta upp något nytt, ny träningsform eller diet såhär inför det nya året. Se upp så att du inte tar i allt för hårt, hälsan kan ta stryk och skador kan uppkomma om du inte är försiktig. Kärleken skulle du kunna finna på gymmet!

Skytten

Du fortsätter att glänsa den här veckan och folk dras till dig som flugor. Du älskar att kommunicera och få uttrycka dig fritt och ha oändliga diskussioner. Många diskussioner kan röra sig om hur du på snabbast sätt kan få in mera inkomst för att ha råd med alla äventyrligheter du planerar. Du har goda chanser att hitta ett extra jobb eller varför inte se om du kan byta jobb och få en bättre lön? Shopping och avkoppling är något du kan unna dig så dra med dig dina vänner ut på en härlig tur!

Stenbocken

Nu kan du satsa på att utöka ditt sociala nätverk eller dra i de trådar du har för att nå ut till fler människor. Det kommer hända mycket på den sociala fronten och du är beredd att ge lite mer utav själv nu. Kanske inser du att för att komma någonstans behöver du skjuts på vägen. Du borde bejaka din andliga sida, börja med yoga eller någon annan avslappningsgrej för att komma ner lite i varv. Du tänker mycket och sliter hårt men glöm inte bort att ditt inre också behöver en boost ibland.

Vattumannen

Du lägger ner en hel del krut på din karriär nu i början på året. Kanske har du mycket att ta igen eller så vill du klättra lite högre och verkligen visa din potential. Din drivkraft på arbetet kommer synas och du kommer säkerligen bli belönad för det. Va öppen och berätta för din chef hur du känner. Din talförmåga just nu är på topp och folk lyssnar mer än gärna på vad du har att säga. Är du singel så kanske någon utav dina vänner har nätverk för att para ihop dig med en riktigt trevlig person?

Fiskarna

Tankar kring studier eller vidareutbildning verkar tilltala dig såhär i början på året. Även planer för en längre eller kortare resa kan bli aktuell. Tänk isåfall på att dubbelkolla varenda liten detalj! Du är sugen på lite förändring men kanske inte vet exakt vart du ska börja. Försök tänka ut vad som är viktigt för dig och hur du vill att framtiden ska se ut. Någon kollega kan börja flirta och visa ett seriösare intresse för dig. Eller så är det du som äntligen vågar ta steget och visa att du faktiskt är lite intresserad.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/att-dejta-de-olika-mannen-vagen-fiskarna/