Annons
AnnonsHoroskop vecka 11


veckans astro-bild (1)

Väduren

Det är en hel del aktivitet i ditt tolfte hus nu och även Venus är på plats. Det kan visa sig att någon i din omgivning får dig att inse en jobbig sanning, särskilt i kärleksrelationer. Eller så är det du själv som kommer vilja lätta på ditt hjärta och säga sanningens ord. Du kommer oavsett bli stärkt utav situationen och känna att du trots allt vunnit något. Funderingar kring dig själv och din egen inre utveckling kommer du inte undan kära Vädur. Och det är helt rätt tid att ta tag i den nu! Du spenderar veckan på bästa sätt genom att bara vara i nuet.

Oxen

Den här veckan har en del härligheter att bjuda på för dig kära Oxe. Du kommer säkerligen få en annan syn på din omgivning och till och med omvärlden. Kanske att du kan tänkas engagera dig i något nytt projekt som rör ny teknik eller liknande. Du går också i tankar kring dina drömmar och gör rätt i att sätta upp höga mål för vad du vill åstadkomma inom den närmaste tiden. Kärleken hittar du bäst på stora tillställningar med mycket nytt folk och har du redan en kärlek är det troligt att ni utökar eran vänskapskrets med helt nya energier, underbart!

Tvillingen

Det som du länge kämpat för kära Tvilling kan bli verklighet nu, särskilt när det gäller din karriär. Du vill framåt och erbjudande kan dimpa in från ovan, som du inte alls räknat med. Samtidigt som du har egna planer och projekt på gång så vill du säkert inte missa denna chansen. Helt rätt tid för att söka ditt drömjobb eller skicka en spontan förfrågan till ett företag du absolut vill arbeta för. Alla dörrar är öppna för dig. Möjligheter att flirta på jobbet ligger i luften och du är uppskattad utav dina kollegor. Känn efter vad som är rätt så kan det inte bli fel.

Kräftan

Den här veckan kan du träffa någon som på något sätt skulle kunna vara en mentor för dig, någon som kanske vandrat den väg du själv vill gå just nu. Lyssna och ta till vara på alla tips du kan få. Just nu vill du inget hellre än att få ta del av ny kunskap och komma någon vart med dig själv och i livet. En lite mer filosofisk världssyn kan intressera dig och du är öppen för alla möjliga förslag. Du har goda chanser att träffa kärleken i en studiemiljö av något slag, eller om du gör en kortare resa. Det finns absolut inte utrymme för att vara blyg den här veckan!

Lejonet

Mycket rör sig i dina tankar just nu kära Lejon och frågan är om du kommer komma fram till något svar. Det är djupa processer på gång och även när det kommer till kärleken. Det finns en hel del känslor att reda ut och du gör bäst i att vara öppen mot din partner eller om du är i en dejtingfas. Du utstrålar passion och längtar efter passion i livet. Det är dags för dig att vara tydlig med vad du vill och hur du vill ha det. Tillfällena att få till det där heta mötet är inte alls långt borta och du kanske inte alls är beredd när de väl kommer eftersom de kan komma med storm!

Jungfrun

Du lär vara fullt upptagen denna veckan med relationer av alla dess slag och det är mer än välkommet. Det flyter på bra oavsett om vi pratar affärsrelationer, vänner emellan eller den stora kärleken. Du har lyckats hitta en bra och harmonisk balans för den perfekta relationen. Och letar du efter någon att dela tillvaron med så har du riktigt goda chanser om du vågar släppa på kontrollbehovet. Det är en bra vecka att skaffa sig samarbetspartners eller be om råd utav nära vänner. Du kommer få ut mycket utav dina relationer, riktigt roligt att se!

Vågen

Det kan bli en tuff vecka du har framför dig kära Våg. Balansen som du alltid letar efter verkar inte infinna sig just nu. Du gör bäst i att fortsätta på spåret med din träning och kost för att inte halka av banan helt. Mycket arbeta verkar ta din tid men försök att inte ta med jobbet hem. Släpp alla måsten och se till att umgås med vänner och familj. Om du vill hitta bra och bättre rutiner är det tillfälle att ta tag i det just nu men ansträng dig inte för hårt och piska inte dig själv om du inte lyckats hålla måttet. Singlar kan mycket väl hitta kärleken bland kollegor!

Skorpionen

Wow, vilken vecka du har att vänta kära Skorpion. Det händer mycket i ditt sociala liv och ditt hjärta bubblar av glädje och nyfikenhet på många områden i livet. Du vet säkert inte alltid vad du ska välja att ta del av men känn efter vad som är viktigt och värt för dig i längden. Kärlek finns där gott om just nu och du njuter av att få dela med dig utav dina starka känslor. Du visar upp nya sidor hos dig själv som uppskattas utav din omgivning. Det är mycket nöje och uteliv och chansen att träffa någon i vimlet ser ljust ut. Ut och gläns och se vart det bär!

Skytten

Den här veckan ser det ut att vara fullt fokus på ditt hem eller att skaffa dig ett sådant. Köpa eller sälja bostad kan bli aktuellt och mycket välkomnande. Du längtar efter att få känna dig hemma och att landa lite även om du gärna lever som en äventyrare. Att dela bostad med någon kan också komma på tal och snabbt bli till verklighet. Du kommer också vara intresserad utav att inreda och inspireras av vårens mode. Att hitta en fin och bra balans i ditt hem har högsta prioritet just nu och kommer inte kunna häjdas. Bjuda över vänner och familj gör du mer än gärna!

Stenbocken

Den här veckan osar glitter och glamour kära Stenbock. Du är på ett strålande humör och just nu kan du lova runt och hålla tunt om du inte håller tungan rätt i mun. En hel del flirtande blir det också och är du singel är detta ett ypperligt tillfälle att bara gå ut och ha roligt! Har du en relation däremot kan du råka sätta denna åt sidan och istället ge dig iväg på en egen liten rutt. Om du är fokuserad kommer du ägna denna veckan åt att ansöka till skolor eller kurser, alternativt kommer du göra bra reklam för dig själv antingen det gäller något projekt eller mer arbetsrelaterat.

Vattumannen

Det är helt otroligt vilket flyt du verka ha just nu vad det gäller ekonomi och att skaffa dig en riktigt bra inkomst. Det verka trilla in möjligheter från ovan som du bara inte kan tacka nej till. Att tjäna extra pengar vid sidan av ett vanligt jobb ser ljust ut. Så länge du orkar med tempot och vet åt vilket håll målet går så är det bra. Lyxveckan tar inte slut utan bara fortsätter. Passa på medans du kan att göra allt det där du annars bara drömmer om. Det finns mycket där ute i världen som engagera dig och du vill gärna vara en hjälpande hand om du kan.

Fiskarna

Det känns så härligt att du äntligen börjat släppa gammalt groll och börjat blicka framåt kära Fisk. Du ser möjligheterna tydligare nu och vet vad du vill ha. Kör på det! Fega inte ur och bli nostalgisk, allt har ett slut och det betyder också en början på något nytt. Det är helt upp dig nu att skapa det drömliv du vill ha. Och du kommer få hjälp på vägen. Oväntade möten kan få dig att hamna på rätt spår. Va öppen och ödmjuk för allt som kommer i din väg. Kärlek finns där gott om och är du singel kan du få en rolig tid att verkligen njuta av singellivet för en gångs skull!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/for-de-kreativa/