Annons
AnnonsHoroskop vecka 13


veckans-astro-bild-1-700x341-700x341-700x341

Väduren

Du är på ditt allra bästa humör och det lyser så härligt om dig. Ditt sätt att ta för dig av livet är verkligen inspirerande och du sprider mycket energi och glädje runt omkring dig kära Vädur. Om det är något du vill ha igenom är detta en super bra vecka, du vet precis vilken knapp du ska trycka på och hur du ska få människor att följa med i ditt spår. När det kommer till kärleken ser du ut att kunna möta någon som ligger på din ödeslinje, ett karmamöte skulle det kunna vara. Det finns inga sätt att värja undan, uppleva och känna är vad det innebär.

Oxen

Du verkar gå och bära på en del saker som borde bli sagda och får du inte ur dig det snart kommer det bara bli värre. En stor lättnad kommer infalla när du inser att det inte är värt att gå och grubbla över saker som inte går att få ogjorda. Att erkänna sina misstag och stå för dom är det bästa. Du behöver avsätta mycket egentid och på så sätt kommer du också att utveckla en mer kreativ och öppen hållning till ditt liv. Kärlekslivet ser ut att kunna blomstra, helst via vänner och bekanta, större tillställningar eller via internet. Haka på någon dejtingsida!

Tvillingen

En känslomässig start på veckan med konflikter i nära relationer kan inträffa. Du är på krigsstigen och vill till varje pris ha din vilja igenom. Tänk på att ge lite utrymme till den andra personen och få höra dennes åsikt och tankar. Viktiga och avgörande möten på arbetet kan bli aktuellt denna veckan, så håll dig uppdaterad kära Tvilling. Du är bra på att sprida dina idéer och drömmar till rätt människor, så fram med språket bara. Och tänk stort, vart vill du komma, vad vill du uppnå. Du har goda chanser att ta rejäla kliv uppåt i livet just nu!

Kräftan

Stress på jobbet ser ut att inleda den här veckan för dig. Och dessutom dåligt samvete över kost och träning. Nya tag blir det som gäller. Om du funderar på att söka nytt arbete eller om du vill förhandla dig till bättre villkor är detta ett superläge för dig. Chefer och folk med inflytande har ett gott öga till dig och ser potentialen. Stora utvecklingsmöjligheter ser ut att kunna dimpa ner och du kommer inte kunna tacka nej. Dina egenskaper och framför allt kunskaper kommer bli eftertraktade och nu är det upp till dig att ta för dig eller låta någon annan få chansen.

Lejonet

Något projekt du lagt ner mycket tid på verkar inte bli riktigt klart eller så blir det inte precis som du tänkt dig. Se över det en extra gång och finslipa, då blir det bra. Dina tankar går till utbildning och olika kurser där du kan utvecklas och få inspiration till fortsatta framtidsprojekt. Lära dig helt nya saker och se med andra ögon på t ex ett blivande yrke. Relationer ser ut att kunna bli verkligt passionerade, kanske med någon du träffar i all hast, det kommer heta till! Par kommer definitivt att ägna sig åt varandra och uppleva starka känslor och band.

Jungfrun

Ditt hem kan kännas som ett litet kaos i början på veckan och för ditt välmåendes skull så ser du till att röja undan illa kvickt. Bort med allt som inte är nödvändigt och bara tar plats. Var sak på sin plats är ditt motto just nu kära Jungfru. Att organisera är helt klart din grej och då mår du som allra bäst. Just nu är det bra läge för dig att få till bättre ekonomiska villkor så den chansen borde du ta, kan vara allt från stort till smått. Kärleksmässigt är detta en underbar tid oavsett om du flirtar eller har det mer stabilt. Du vårdar den du älskar och du får lika mycket tillbaka.

Vågen

Det är mycket i farten för dig just nu kära Våg. Och du verkar knappt hinna med tempot själv men se till att du gör det eftersom det finns mycket för dig att vinna. Va uppkopplad och ha koll på senaste nytt, det kommer gynna dig. Du kan få förslag om ett samarbete i någon form, antagligen jobbrelaterat. Det verkar dessutom efterlängtat och en hel del nya utmaningar att sätta tänderna i. Om du är singel har du goda möjligheter att träffa någon via nätet, eller i dina närmaste kretsar så som familj och grannar. Kärlekspar ser till att mysa ordentligt den här veckan.

Skorpionen

Ekonomin verkar stressa upp dig i början på veckan kära Skorpion. Sätt dig ner i lugn och ro och gör upp en plan för inköp och utgifter, det kommer kännas betydligt bättre. Trots mycket fokus på jobb och hårt arbete så kommer det finnas många tillfällen då du kan gå ut och roa dig, träffa intressanta människor och njuta av livets goda. Du kommer vara extra påhittig och kunna få saker på ditt eget lilla vis. En bra tid för att tala för din sak, visa vad du vill och är ute efter. Hjälpen finns runt omkring dig men du måste själv ta tag i saken och visa framfötterna.

Skytten

Du kan känna dig irriterad och lättstött i början på veckan men det verkar snabbt gå över som tur väl är. Senare kommer du ägna dig åt betydligt roligare saker, som din egen kreativa utveckling, oavsett vad det kan vara. Tänk utanför boxen och ingenting kan bli för tokigt eller konstigt. Testa helt nya grejer ligger också för dig och kan verkligen få dig att blomma ut. Det blir mycket flirtande den här veckan och goda chanser till fina romanser. Äventyren kan finnas närmre än du tror och nu har du möjligheten att vara med och påverka åt det håll du själv önskar.

Stenbocken

Oväntade och spännande möten kan äga rum i din allra närmaste krets, så va öppen om du blir bjuden över till en granne eller om något syskon råkar ha en liten tillställning, vem som helst kan vara där som du bara måste få träffa. Det blir en toppenvecka om du studerar eller går någon kurs, alternativt arbetar mycket via media. Människor kommer kunna vara en hjälpande hand för dig utan att kräva något tillbaka. Annars fokuserar du en hel del på hemmet och vill få till de sista detaljerna inför våren. En runda ut och kolla in vårens mode passar dig utmärkt.

Vattumannen

Du är sugen på att kasta dig in i nya saker, allt från engagemang i välgörenhet till utveckling utav den nya tekniken. Hela världen är just nu ditt hem och du vill nå människor kors och tvärs. Folk med samma energi tilltalar dig och du har goda chanser att hitta vänner för livet som ger dig kraft och styrka att fortsätta engagera dig. Att hitta alternativa vägar för att kommunicera är något du brinner för och din hjärna går ständigt på högvarv. Du som singel har goda chanser att träffa någon via internet eller i närheten där du själv bor, håll ögonen öppna!

Fiskarna

Du är öppen och nyfiken på vad våren har att erbjuda för dig kära Fisk. Istället för att invänta andra så ser du själv till att ordna upp med umgänge, bjudningar och fester. Folk dras till dig som flugor och vill mer än gärna vara en del av ditt nät. Du kommer få positiva besked från både ena och andra hållet. Karmamöten kan mycket väl äga rum nu och du som är bra på att känna in borde se direkt när detta sker. Som singel är detta ett superläge för heta romanser som absolut kan leda vidare till något mer fast och stabilt. Gör dig redo för att möta någon med stor potential.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/350-2/