Annons
AnnonsHoroskop vecka 14


veckans-astro-bild-1-700x341-700x341

Väduren

Den här veckan kan du få för dig att göra helt galna saker, tänka i nya banor och våga bryta inrutade mönster och tröttsamma rutiner. Dina idéer kan vara något att skriva ner, dela med dig utav och få riktigt bra respons på.

Annons

Detta kommer bli en vecka då du har chansen att få hela världen med dig. Utseendemässigt är du superhet och kommer till och med våga satsa på en ny, fräsch look inför våren. Kärlekslivet kan du räkna med ligger på topp och är du singel är detta ett guldläge för dejting, romanser, flirtar av alla dess slag, äntligen är det vår!

Oxen

Du kan den här veckan hitta nya former och sätt att ta hand om dig själv på, din kreativitet och fantasi just nu är fantastisk. Om du har haft mycket att tänka på den senaste tiden så kommer du nu få en del klarhet för dig. Kanske kommer någon öppna sig för dig och en del pusselbitar hamnar på plats. I kärlekslivet kan du känna dig på din vakt. Låt din magkänsla styra dig och fatta inga förhastade beslut under den här veckan. Du behöver tid för dig själv och tänka efter vad du är ute efter, hur du vill leva ditt liv och med vem. Umgås med vänner och ha kul istället!

Tvillingen

Det är dina drömmar som hamnar i centrum den här veckan kära Tvilling. Du kan få helt galna idéer och tankar om framtiden. Se till att börja göra något utav dem nu också. Du kommer ha chansen att träffa människor med samma energi och mål som du själv, vilket kommer fortsätta att inspirera dig. I kärlek kommer du ha flyt om du söker dig till större tillställningar, går nån ny kurs eller söker via nätet. Du känner att livet leker och helst av allt vill du bara ha en romans att ägna dig åt. Seriösa relationer har du inte tid att satsa på förtillfället.

Kräftan

Du fokuserar på dina talanger och hur du kan få ut mer av livet genom dem. I mitten på veckan kan du få för dig att söka ett helt nytt typ av arbete som tidigare kanske inte alls varit på agendan. Att utmana dig själv och testa gränser kommer bli aktuellt. Du kan känna dig less på att saker går i samma spår och därför agera helt motsatt det som förväntas utav dig. Någon ny kollega eller studiekamrat kan sätta griller i huvudet på dig och få dig att känna dig speciell. Är du singel och vill träffa någon har du goda chanser via just dina kollegor, tänk på det!

Lejonet

Du är sugen på äventyr kära Lejon! Och mycket väl kan det bli så att du bokar en resa till något exotiskt och udda ställe. Du kommer generellt att vara på väg den här veckan, mycket faranden fram och tillbaka där du dessutom har möjligheten att komma i kontakt med mycket människor från andra kulturer och med fascinerande historier. Chansen att få träffa någon som skulle kunna vara en mentor för dig är stor. Du funderar och filosofera över livet och meningen med det, vilket kan ta dig till helt andra nivåer och få dig att kunna njuta mer!

Jungfrun

Ekonomin ligger i fokus hos dig och du kan komma på nya sätt att få in extra inkomst just nu kära Jungfru. Dessutom verkar det finnas en hel del hjälp runt omkring att få om det skulle krisa. Helt klart bra läge för att lägga om lån, förhandla fram bättre avtal osv. Om du har en relation kan ni komma varandra närmre på alla plan. Här handlar det om att vara ärlig och bekänna färg. Är du singel kan du hamna i famnen på en riktigt het romans som inte går att stoppa! Intensiva känslor kan flamma upp och frågan är om du vet hur du ska hantera dom.

Vågen

Du har en hel del inflytande den här veckan på dina närmaste vänner och även kärlekspartner. Dina planer verkar kunna gå i lås även om det tidigare inte verkat så. Du har helt nya tankar och idéer som får din omgivning att jubla. Om du är singel så kan du dra till dig typer som du tidigare inte ens tittat åt men som nu verkar väldigt intressanta och du är sugen på att testa något nytt kära Våg. Till helgen blir det garanterat en romans eller två och antagligen vet du inte vem du ska prioritera, men se till att roa dig, hela ditt horoskop lyser kärlek!

Skorpion

Du kan lätt bli lite besatt den här veckan av någon ny träning, kost eller kanske arbetsform. Din hjärna går på högvarv och din kreativitet är super! Du kommer vara noga med alla typer av detaljer och inte missa någon viktig information. Du kan plötsligt bli erbjuden något på jobbet, ett nytt avtal eller andra uppgifter som skulle underlätta för dig och få ditt arbete att flyta på med mer flow. Du är envis och vet hur du vill ha det men ta dig en riktig funderare innan du tackar nej till något riktigt fyndigt. Kärleken tar du gärna med dig in i dina projekt och gör saker som du själv gillar!

Skytten

Det är nöje och åter nöje som har högsta prio på dina listor den här veckan kära Skytt. Du njuter av uppmärksamheten du får från din omgivning och att stå i centrum känns helt rätt just nu. Det är mode och shopping som gäller, du har stenkoll på det allra senaste och dina vänner och bekanta har dig som en slags mall. Party och nyöppnade ställen dras du till som en svamp och kommer stanna kvar till in på småtimmarna. Helt klart en otroligt aktiv vecka för dig när det gäller sånt som är roligt och det gäller även när det kommer till kärlekslivet!

Stenbocken

Du kan få syn på ditt drömboende den här veckan och snabbt som attan sätta igång med försäljning av din bostad, börja flyttpacka och städa undan. Det är fart och fläkt som gäller och du går inte att resonera med eller stoppa. Fokus ligger på din hemmiljö och att verkligen komma på plats. Passa på att samla alla dina vänner och bekanta för en trevlig och enkel stund, det behövs och du kommer njuta mer än nånsin. Just nu är du väldigt bra på att visa dina känslor och få folk att känna sig bekväma i ditt sällskap. En vän kan behöva öppna sig och prata ut.

Vattumannen

Tankar kring kurser eller andra studier förekommer hos dig den här veckan kära Vattuman. Om du redan är i farten och pluggar så kommer detta vara en utmärkt tid för att klara av pressen och stressen riktigt bra. Du kommer inte vara ensam med slitet utan känna att det finns andra som sitter i samma båt och att ni ror ihop, skönt. Oväntade nyheter från syskon eller grannar kan bli aktuellt och du kan bli en aning chockad. Kärleken kan finnas närmre än du tror och har du redan någon ser ni till att prata och planera mycket till sent på nätterna.

Fiskarna

Den här veckan ser du ut att kunna unna dig en hel del lyx kära Fisk. Shoppingrundorna tar aldrig riktigt slut för dig. Inkomst kan komma som ett brev på posten, helt oväntat och passande. Om du vill förhandla fram bättre villkor gällande din ekonomi så behöver du inte göra så många extra knop. Att investera kan vara ett guldläge för dig men va noga innan du fattar viktiga beslut och rådfråga gärna en mer insatt person. I helgen kan kärlekslivet kännas lite torrt och du satsar hellre på ditt eget välmående än att behaga någon annan, helt rätt!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/ovantat/