Annons
AnnonsHoroskop vecka 20


veckans-astro-bild-1-700x341

Väduren

Nu har du chansen att ordna dig en extra inkomst källa, antingen om du jobbar över en hel del eller att du börjar rensa och sälja grejer vidare, det kan vara dags för det. Att prata löneförhöjning med chefen kan vara lägligt annars för dig kära Vädur.

Annons

Driver du något eget ser det ut att kunna trilla in oväntat med pengar nu. Dessutom kommer du ha chansen att få synas lite mer än vanligt och då talar vi om den glamourösa sidan! Dina personliga intressen kommer i rampljuset nu och du har många blickar efter dig. Romantiken verkar kunna bli stek het!

Oxen

Du ägnar dig åt att stabilisera din ekonomi just nu kära Oxe. Det ser ut att gå riktigt bra för dig. En nyligen avslutad affär kan ha gett utdelning. Helgen ser ut att kunna erbjuda ordentligt med attraktion för dig. Det kan till och med bli så att du blir i eld och lågor över någon du endast träffar för kvällen. Känslorna kommer att svalla upp mer än vad du hade anat. Njut av stunden och ge dig hän är bara ett tips. Du glittrar på och din omgivning kan bli lite avundsjuk på dig. Det tar du med en klackspark och inser vilka som är värda att lägga tid på!

Tvillingen

Wow, finally är det din tur att äga kära Tvilling. Veckan kan kännas en aning seg till en början men vänta bara tills i slutet och när helgen kommer. Det är grejer på gång i ditt liv och du kanske inte vet i vilken riktning du ska börja men det kommer visa sig. Flödet kommer bli ett helt annat och nu kommer folk att lyssna med stora öron på dina idéer och förslag så sitt inte och håll på något. Du utstrålar Power och självförtroende vilket kommer leda dig till de rätta ställena. Och då ska du veta att detta är bara början på flera fantastiska veckor i rad nu, grattis!

Kräftan

Dina kunskaper kommer vara extra efterfrågade den här veckan kära Kräfta, särskilt jobbprojekt eller liknade. Du får nu chansen att verkligen visa vad du går för och vad du är beredd att satsa för att komma dit du vill. Din kraft och energi är som bäst i början och dessutom har du hjälp från många oväntade håll. En romans kan börja gå mot sitt slut och ibland krävs det att du stänger dörrar för att nya ska kunna öppnas. Inför helgen kan du känna att du helst vill vara med dina närmste vänner och göra något mera mysigt tillsammans, det passar utmärkt just nu.

Lejonet

Nu har du möjligheten att polera på dina sociala profiler och bli ännu mer eftertraktad där ute. Kreativa lösningar och inspiration till att använda teknologin bättre kommer till dig. Du hittar dessutom konsten att kunna pendla mellan både en hel del jobb och flera romantiska stunder. Det kan bli aktuellt för dig att skaffa barn eller åtminstone börja prata barn med din partner. För dig som är singel kan helgen blir galet flirtig och du kan hamna i en situation där du inte vet vilken du ska välja. Roande och lekfullt kommer det garanterat att bli!

Jungfrun

Den här veckan kan saker äntligen börja falla på plats för dig, vad det är du vill göra här i livet kära Jungfru. Du har haft gott om tid att samla på dig kunskaper om olika saker och nu börjar målsättningarna att dimpa ner. Det kan bli långa timmar vid skrivbordet och projekt som du vill dra igång med. Detta blir helt klart ett stort lyft för dig om du är villig att kämpa på bra! Till helgen kan du komma lite ur balans när frågor kring ditt hem och familj dyker upp. Du släpper vad du har framför dig och ägnar dig endast åt dina nära och kära för att lösa saker och ting.

Vågen

Efter några veckor av känslomässig berg och dalbana känner du dig nyfiken på livet och att resa kommer hamna högt upp på dina listor just nu kära Våg. Du längtar efter nya platser och är redo för att hitta dig själv i obekanta miljöer. Ditt sug efter ny kunskap blir större än du kan ana och att hitta en kurs med de rätta ämnena lockar dig. Till helgen känner du för att ta en diskussion med någon nära vän eller eventuellt kärlek, där du behöver vara öppen och lyssna på vad personen har att säga innan du går i gång och avbryter. Förhoppningsvis rensar ni luften!

Skorpionen

I början på veckan kommer du att ägna all din tid åt din kärlek eller dina vänner. För att senare vilja dra dig undan och utforska saker på egen hand. Du älskar att lösa gåtor och dyka ner i problem vilket du har en chans till just nu. Kanske behöver du hjälpa någon i din närhet med ett gott råd. Till helgen kommer du behöva ta dig en titt på din budget inför sommaren och den kan behövas stramas åt en aning. Du kan hitta kluriga sätt att öka dina inkomster pga detta så bli inte allt för deppig. Du trivs i din bubbla men se till att inte stressa i onödan över saker som kommer lösa sig.

Skytten

I början på veckan ser du till att bli klar med viktiga saker för att sedan kunna koppla av och njuta desto mer. Du får besök av Solen i ditt sjunde hus framåt helgen, som betyder att det är dina relationer som hamnar i fokus nu. Även sammarbets partners är troligt att du hittar och kan skriva avtal med. Ditt kärleksliv ser väldigt fint ut och det kan till och med dyka upp frågor kring giftermål! Om du är singel är det en superbra tid för att gå ut och dejta och träffa nya spännande människor. Du vet aldrig vart ett möte kan leda dig i framtiden kära Skytt.

Stenbocken

Veckan startar upp med fortsatt spontana träffar och festligheter av alla dess slag. Men du börja sakta att känna av den energiförändring som är på gång. Du satsar på att effektivisera och prioritera om i ditt liv, nästan så att du börjar med ett typ av schema. Nu handlar det om att förenkla för dig själv i vardagen och i ditt liv. Ordning och reda är på listorna kära Stenbock. Detta får dig att må bra och att kunna koppla bort när helgen kommer. Då blir det tid för att låta känslor komma fram och har du träffat någon nyligen kanske en del fina ord blir sagda nu.

Vattumannen

Du trivs så bra i ditt hem att du helst fortsätter bjuda hem vänner i början på veckan. Fina detaljer kommer på sin plats och mer harmoni skapas runt dig. Mot helgen till ser du ut att verkligen roa dig! Detta blir nu en tid för romanser och mycket flirtande i ditt liv. Dansgolvet och uteserveringar blir ditt nya paradis efter hemmets lugna vrå. Sommaren närmar sig och du är på ditt bästa humör! Se upp för missförstånd gällande ett grupprojekt av något slag, ni kan behöva diskutera och se över saker en gång till men du kommer ha goda chanser att lösa det!

Fiskarna

Du får många tankar och idéer som dimper ner till dig, skriv ner dom och låt inget gå till spillo. Det blir mycket nya intryck och vänner och bekanta kommer komma med ovanliga diskussioner som verkligen få dig att nyfiket vilja lyssna. I slutet på veckan kommer du börja inse att du behöver lägga ner extra krut på dig själv och kanske ägna dig åt lite lyxig kroppsvård. Slå på stort och unna dig och dina vänner en lyxig måltid inför helgen också. Nu blir du inspirerad utav att stå i köket och lära dig laga ovanliga maträtter. Du kan få ett oväntat bra samtal om förändringar på arbetet nu dessutom!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/passion-och-flyt/