Annons
AnnonsHoroskop vecka 22


53_veckans-astro-bild-1-700x341-700x341-700x341

Den här gången har jag fått skriva i olika program eftersom mitt internet strulat och det gör att texten inte ser lika harmonisk ut. Nu har jag börjat lägga ut hur olika tecken passar ihop så ni är välkomna att kolla in det! Läs gärna för ert ascendenttecken också, det kan stämma ännu bättre faktiskt! Ha en trevlig morsdag!

Väduren

Frågor gällande din ekonomi kan komma ikapp dig den här veckan kära Vädur.

Annons

Du älskar att vara där det händer och det börjar visa sig i din plånbok också. Du gör bäst i att faktiskt göra upp ett bra plan så att det räcker till allt du vill göra i sommar. Saker som legat i luften hela våren kan äntligen få sig ett nytt ansikte och där du känner att du får kontroll på läget. Du har smarta lösningar på det mesta och charmar dig lätt ur kniviga situationer. Kärlekslivet är flirtigt värre och nu kan någon dessutom börja ställa lite krav på dig och relationen, utmaningar väntar!

Oxen

Relationer som legat och dragit eller inte blivit uppklarade kan den här veckan hamna i rampljuset hos dig kära Oxe. Nu gäller det att ta tjuren i hornen och verkligen visa vad du själv står. Situationen kan kännas en aning stressande och känslorna kan vackla. Om du dejtat någon tidigare som bara försvann kan personen mycket väl dyka upp på nytt och få dig lite ur gängorna. Detta tackla du bäst genom att fokusera på hur du vill att framtiden ska se ut. Dina vänner och du unnar er både det ena och det andra och det goda livet fortsätter för dig.

Tvillingen

Innan du kan släppa allt du har i dina händer inför sommaren måste du snyggt avsluta vissa projekt på jobbet eller i skolan. Känslan kan vara att det aldrig tar slut och att du hellre ägnar dig åt tusen andra saker just nu. Du älskar all uppmärksamhet som riktas mot dig och tar alla tillfällen att gå på dejt eller ha en spännande kväll ute med din partner. Du är snyggare än vanligt och ditt självförtroende når sina toppar den här veckan kära Tvilling. Livet leker just nu och utmaningarna som kommer i din väg löser du galant vilket ger en extra skjuts uppåt!

Kräftan

Dina vänner och bekanta drar i dig och vill ha med dig ut på festligheter kära Kräfta. Men just nu är du inte riktigt mottaglig för att vimla runt bland partyn och tillställningar. Helst vill du komma underfund med dig själv och bearbeta händelser som ägt rum de senaste året. Mycket har varit stora och tuffa utmaningar för dig och du behöver helt enkelt ladda batterierna. Du har bra fantasi när det kommer till konstnärliga historier och att skapa får dig att bli lugn och harmonisk. Kärlekslivet kan innebära både det ena och det andra just nu så ta inga beslut gällande det!

Lejonet

En flytt eller bostadsletande kan bli aktuellt den här veckan kära Lejon. Snabba beslut kan behöva fattas och du kommer ha flyt när det gäller att investera i en bostad just nu. Gamla minnen kan komma upp i samband med att du städar eller rensar ut och det kan vara nyttigt för dig att en gång för alla släppa visa saker som varit. Du har dina drömmar som ligger framför dig och ingenting kan stoppa dig nu! Höga mål är satta och du kämpar sakta men säkert mot toppen. Du tänker stort och brett och vill inte missa några som helst möjligheter!

Jungfrun

Nu börjar du känna en stress och press att bli klar med det du påbörjat oavsett om det handlar om skola eller arbete. Du ägnar dig mer åt dina sociala kanaler och har nu en chans att också se över dina profiler och polera lite. Om du söker nytt arbete kan du har goda chanser att få det via din uppkoppling. Du är mer målinriktad än vanligt och ser att det faktiskt lönar sig att ligga i. Om du är singel så dras du gärna till personer med makt och inflytande. Har du en relation så kan denne känna sig en aning osynlig i ditt liv eftersom du har så mycket på gång, uppskattning skadar inte!

Vågen

Den här veckan funderar du över om sommarbudgeten kommer hålla hela vägen kära Våg. Det är lyxiga och romantiska äventyr du helst av allt vill åt men du börjar känna dig aningen stressad. Att göra en tydlig plan blir det bästa. Du åker gärna så långt bort som möjligt och testar på helt andra kulturer och smakupplevelser. Om du har en relation borde ni göra mycket tillsammans nu, resa och upptäcka världen. I kärlekslivet vill du vara fri och släppa på tyglarna. Det känns flirtigt och vilt!

Skorpionen

Du kan känna att dagarna bara passerar förbi dig med en massa action i ditt liv igen. Någon du kommit nära kan förvänta sig en del utav dig som du inte riktigt vet du hur du ska hantera. Starka känslor är i farten och du inser också hur mycket makt som ligger i dina händer nu kära Skorpion. Om du är singel är detta ett superläge för att träffa någon över en het natt! Sex och passion är något veckan absolut har att erbjuda om du vågar släppa på kontrollen och njuta mer av livet!

Skytten

Det är dags för dig att på riktigt och en gång för alla släppa taget om det förflutna. Känslor som legat och skvalpat i grumligt vatten behöver få komma ut och bearbetas. Meditation är bra för dig! Nu när kärlekslivet ler mot dig är det en bra idé om gamla grejer inte poppar upp som gubben i lådan. Du har många chanser och möjligheter att hitta den stora kärleken kära Skytt. Om du befinner dig i en relation kommer ni älska att pyssla om varandra och en ny-tändning är på sin plats!

Stenbocken

Den här veckan kan du känna att du kanske inte är på rätt spår i livet eller att dina drömmar för framtiden borde ses över. Tänk noga över vad som är viktigt för just dig och vad tanken är med det du gör idag. En romans kan verka vara något i stundens heta men inget att satsa på i det långa loppet. Du kan hoppas på för mycket vad det gäller kärlekslivet och borde vara lite mer realistisk. Om du redan har en relation kan det vara dags att lägga lite mer omvårdnad på den kära Stenbock.

Vattumannen

Det kan dyka upp nya möjligheter gällande din karriär eller arbetsliv generellt just nu kära Vattuman. Du vet inte riktigt vilket ben du ska stå på och vad som blir bäst i slutändan. Stressa inte med att ge ditt svar och tänk på att det inte är läge för att starta upp nya projekt förtillfället. Att sätta gamla grejer i rullning är däremot bra! Fortfarande så är det du som lyser på fester och tillställningar! Människor dras till dig och ditt humör, ditt underbara sätt och livs lust. Kärlekslivet rullar på av bara farten!

Fiskarna

Den här veckan vet du inte riktigt vart du ska lägga ditt fokus kära Fisk. Mycket handlar både om din familj eller närmste relationer över lag, så som vänner eller någon kärlek. Du kan känna för att byta inriktning på jobbet och kanske satsa på att driva en verksamhet hemifrån. Många tankar och funderingar som kan ställa till det för dig. Ditt hem blir viktigt och din bostad din räddning när du behöver ett lugn. Om du har en relation får du se till att bli ompysslad där hemma och ta tag i så lite som möjligt, njuta!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/detta-vill-din-mamma-ha/