Annons
AnnonsHoroskop vecka 24


53_veckans-astro-bild-1-700x341-700x341-700x341

Väduren

Den här veckan har du alla möjligheter att släppa saker från det förflutna som bara stör i ditt liv just nu. Du behöver rensa upp helt enkelt och ta tag i något som varit för att få mera flow i din vardag.

Annons

Detta kan även påverka dina livsplaner, att det blir oklarare vart du är på väg kära Vädur. Nya kontakter som knyts kommer ha stor inverkan på ditt liv och du har en chans att verkligen imponera nu. Din mail och telefon kommer gå varm och någon gammal romans eller kärlek kan mycket väl vilja ta upp relationen igen, frågan är vad  du vill?

Oxen

Mycket som händer på himlen den här veckan kära Oxe. En gammal relation kan röra till ditt kärleksliv genom att komma tillbaka och visa upp helt andra sidor utav sig själv. Frågan är om du kommer falla eller köra hårt på din egen linje den här gången. Om du är singel och bara ute efter någon över en kväll kan det gå vägen just nu. Har du däremot en relation kan ni lite tassa som katten kring het gröt. Finns det kanske saker som ligger i luften eller är det inte rätt läge att ta upp det? Du vet bäst själv vad som är lämpligt, lita till din magkänsla.

Tvillingen

Den här veckan kanske inte blir riktigt som du tänkt dig kära Tvilling. Aspekter på himlen gör att du kan tro dig veta vad som ligger framför dig men i sista sekund kan det komma att ändras helt. Om du går och väntar på att saker ska bli klara, undertecknade eller liknande borde du titta igenom det finstilta lite extra. Fortsatt är detta ändå din tid och det är du som har alla möjligheter att göra något bra utav din situation, glöm inte det! Venus är i ditt tecken och kommer hjälpa dig att släta över de problem som kan uppkomma. Satsa på romanser eller din kärlek!

Kräftan

Den här veckan kan få dig att fundera på vad som begränsar dig i livet kära Kräfta. Varför du t ex är rädd för att göra vissa saker och ta lite risker. Du har dina drömmar tydliga för dig men nu gäller det att snart börja visa för världen vem du är och vart du är på väg. Du vill absolut inte missa några som helst möjligheter nu men du kan vara orolig för att göra något helt galet. Du har lätt för att romantisera en relation just nu och det kan få dig aningen knäsvag. Tänk på att detta är en bra vecka för att se till dig och dina egna behov istället för att fokusera på annat!

Lejonet

Den här veckan kan få dig att inse ett och annat kära Lejon. Saker som du länge trott på och sett som en sanning kan nu få sig ett helt annat utgångsläge, till lite mer fräschare och nytänkande. Du kommer behöva släppa på kontrollen i din vardag och det kommer ge ett positivt resultat! Om du är sugen på att kommunicera via nya kanaler kommer detta vara veckan då du verkligen sätter i gång. Röda mattan är rullad framför dig när det gäller att lyckas med kommunikation över gränserna. Du kan mycket väl hitta en kärlek som bor en bra bit bort!

Jungfrun

Den här veckan krävs det tålamod från din sida kära Jungfru. Ta absolut inte på dig för mycket som andra ber dig om och va noga med att sätta gränser. Du behöver ha ditt fulla fokus för dig själv och dom utmaningar som kommer till dig. Många bollar i luften och det stretar åt lite olika håll. Gör en lång lista över saker som måste göras, det kommer du må allra bäst utav. Passa också på att för en gångs skull be om hjälp när du känner för det. Ta inga livsavgörande beslut just nu och när det kommer till kärleken bör du avvakta och känna in den andres vibbar.

Vågen

Att hitta balans den här veckan verkar nästan omöjligt för dig så lägg istället krut på att få saker fixade. Strukturera upp en sak i taget så kommer vardagslivet kännas enklare. Just nu vill du bort från krav och press men du kan inte fly från allt kära Våg. Det är också spännande vindar som blåser i ditt horoskop men ibland tar du dig själv och dina tankar på för stort allvar. Neptunus kommer hjälpa dig att lyssna mera inåt men du kan känna att det är med dimmiga ögon du ser på saker. Mycket som är på gång i ditt liv och det lockar dig mer än vanligt med äventyr av alla slag!

Skorpionen

Du slits mellan att vilja ha saker under ordning och kontroll vs att bara släppa allt och go with the flow! Du är inte helt tillfredsställd med din situation och behöver komma underfund med hur du ska tackla vissa saker. Samtidigt som du kan vilja ha en fast och trygg relation vill du inget hellre än att dras med i en passionerad okomplicerad romans. Det är svårt för dig att hantera så mycket känslor på en och samma gång men att kärlekslivet är hett är det ingen tvekan om. Risken att någon blir sårad längs vägen är högst troligt och du kanske släpper någon för snabbt.

Skytten

Den här veckan kan du hamna i knipa med dig själv gällande vad du är ute efter kära Skytt. Hjärta och hjärna verkar inte vilja samarbeta och hur du ska välja kan bli knivigt för dig. Många som drar i dig både inom familjen och i arbetslivet. Hur ska du prioritera och vad kommer kännas bäst? Du behöver lära dig att sätta gränser och inte ha för bråttom med dina beslut. Mitt i allt detta står kärleken och knackar på dörren. Du behöver visa din dejt eller partner uppskattning och att du finns där oavsett om du har mycket annat runt dig just nu.

Stenbocken

Du kan ha svårt för att fatta viktiga beslut den här veckan kära Stenbock. Goda råd från vänner kan dimpa ner men frågan är om du verkligen ska lyssna eller slå dövörat till. Schemalägg alla viktiga möten och samtal om du har möjligheten, ju mer du styr upp ju lättare blir det för dig. Just nu behöver du en partner som backar upp dig och underlättar i din vardag, om inte kan det bli en riktig krock! Är du singel så kommer du leta efter den ordningsamma typen som dessutom är rapp och kvick i sin mun! Om du nu har tid att gå på dejter vill säga.

Vattumannen

Du har chansen att faktiskt tjäna en extra krona på dina intressen eller på något du gör bara för skojs skull. Hjälp ser ut att finnas från någon i din närhet som också är inne på samma linje. Detta är ett bra läge för att slå er samman och göra buisness ihop! Du älskar att använda dig utav din fantasiförmåga och det kommer du komma långt med kära Vattuman! Den här veckan har du ju också goda chanser att få synas lite extra och få cred för det du gör. Människor älskar dig och vill att du tillbringar alldeles för mycket tid med dom inpå morgon timman! Gå loss i kärlekslivet!

Fiskarna

Nu har du chansen kära Fisk, att sätta upp tydliga mål inför framtiden och verkligen se till att följa dom fullt ut. Du vill gärna dra täcket över huvudet och kanske slippa välja, slippa inse vissa saker men du behöver personlig utveckling och detta är helt rätt läge. Kanske behöver du också ta beslut gällande en relation. Är det något att satsa på? Eller vill du bara leka och ha kul? Du älskar att bara hänga med och se vad som händer men om något ska hända på riktig så behöver du också vara delaktig. Fundera ut hur du vill ha det och mena det.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/tank-er-for/