Annons
AnnonsHoroskop vecka 26


53_veckans-astro-bild-1-700x341-700x341-700x341

Väduren

Den här veckan kan det vara aktuellt för dig att se över din bostad kära Vädur. Kanske är det dags att sälja och köpa nytt, skriva på ett hyreskontrakt eller renovera och skapa en ny fräsch känsla i ditt hem.

Annons

Du behöver ha en känsla av att komma på plats och att trivas blir extra viktigt för dig just nu. Romantiska och djupa känslor ser lovande ut om du har en relation, där ni också ser till att skapa tillfällen för bara er två. Om du dejtar någon kan det vara läge att visa en mer personlig sida utav dig själv eller att vara uppmärksam på den andres intressen och överraska!

Oxen

Du är i ditt sociala esse den här veckan kära Oxe. Din mail och telefon går varm, nya bekantskaper kan enklare knytas och även vänner från förr kan höra av sig för att vilja ta en drink med dig i solen. Att få kommunicera och prata om allt mellan himmel och jord är vad som gäller för dig nu. Kurser och kortare resor kan bli aktuellt och din nyfikenhet oändlig. Om du har en relation får du se till att inte göra din partner allt för svartsjuk eftersom många flirtiga situationer kan uppstå. Är du på jakt och vill ha lite roligt är detta ett guldläge för dig!

Tvillingarna

Nu vill du leva det goda livet kära Tvilling. Det blir shoppingrundor och massagebesök som kan sluta saftigare än vad du hade tänkt dig men din aptit är stor. Dyrare restaurangbesök och att bara ha det bekvämt är helt klart din prioritet. Att få skämma bort dig själv är just nu ditt sätt att ha semester och njuta. Du kan göra stora fynd om du är ute efter lite mer lyxiga detaljer och accessoarer. Om du har en relation kommer ni ha en fin vecka ihop där ni är på samma spår med varandra. Är du singel kommer du dras till den mer stabila typen som gärna skämmer bort dig!

Kräftan

Den här veckan kommer du vara en sann optimism och verkligen kunna se vad som är möjligt för dig kära Kräfta. Nu är det du och din egen utveckling som står i fokus. Krav från andra och saker som kanske är liggande kommer du med lätthet kunna skaka av dig. Du gör helt rätt i att satsa på en ny fräsch look inför semestern. Mycket kommer handla om att göra förändringar i det yttre och din image får sig en chans att ta sig till en högre nivå! Du har en enorm frihetskänsla i kroppen och du har en feeling av att det är du som äger hela världen, härligt!

Lejonet

Den här veckan kommer ditt fokus att ligga på ditt inre kära Lejon. Mycket tankar och funderingar gällande vad som har varit den senaste tiden behövs bearbetas. Du avsätter gärna egentid om det går och meditation, yoga, all form av avslappning är super viktigt för dig. Lata dagar i en solstol med bra tidningar, böcker, poddar, allt som får dig att kunna njuta och varva ner. Du kan vara romantiskt lagd och tänka guld och gröna skogar om din partner eller dejt. Men tänk på att detta är en vecka då du behöver ha dig själv i fokus för bästa resultat!

Jungfrun

I mitten på veckan kommer du kunna känna att det händer grejer gällande kontakter och all form utav kommunikation. Om du sitter med någon superidé som har med utveckling utav media världen och den sociala biten, släpp den! Jag menar att du ska göra allt för att verkställa det du håller på med, ta hjälp från din omgivning och även avlägsna bekanta. Det kommer bli tillfällen att gå på events och tillställningar där du kommer kunna vara snabb med att plocka fram ditt visitkort kära Jungfru. Om du vill ha en romans under tiden går det alla tiders!

Vågen

Den här veckan kommer du få fart på ekonomin kära Våg. Kan bli tal om all typ av finansiell verksamhet. Se över dina lån och försäkringar för att få ännu bättre villkor. Har du länge funderat över att investera så kan du hitta ett guldläge. Samarbete med kollegor kan också komma på tal och där ni tillsammans utvecklar era idéer. Jättebra tillfälle att ta det där snacket med chefen om en högre position eller löneförhöjning. Va inte blyg för att visa vad du åstadkommit under den senaste perioden. Nu har du en riktigt bra chans att lyckas!

Skorpionen

Nu kommer du känna att din livsenergi äntligen är åter som den ska kära Skorpion. Det kommer lossna en hel del grejer för dig och du har äventyret framför dig. En kärlek eller dejt från en helt annan typ av bakgrund kan plötsligt falla dig i smaken. Du får upp ögonen för andra levnadsätt och du lockas in i att försöka förstå både dig själv och andra. En lärare eller mentor kan visa dig vägar som du aldrig trodde va möjligt. Helt klart en överraskande vecka med massa positiva inslag. Om du har en relation kommer ni tillsammans kunna ta er till exotiska platser!

Skytten

Den här veckan kan kännas ovanlig för din del kära Skytt. Mycket känslor som ligger och bubblar, kanske är det dags att ta tag i ditt inre och våga erkänna ett och annat, både för dig själv och andra? Om du har en relation kommer ni försöka hitta sätt att komma varandra närmre, flytta ihop, dela ekonomi eller liknande. Djupa och varaktiga känslor är med i bilden. Dejtar du någon så kan du helt plötslig bli väldigt intresserad eller om du är ute på festligheter kanske du möter någon och upplever en enorm dragningskraft som du bara inte kan motstå!

Stenbocken

Nu kan du känna att sommaren verkligen drar igång på allvar kära Stenbock. Det är bjudningar till höger och vänster, massa mingeltillfällen och du bara älskar att umgås med dina vänner just nu. Chansen är stor att du träffar en hel del nya bekantskaper som kommer vara till nytta för dig framöver. Ditt kärleksliv blomstrar dessutom och har du en relation blir det massor utav romantik och kärleksförklaringar. Ett superläge för dig som är singel och vill ut och hitta någon seriös partner eller om du bara vill ha lite roligt för kvällen!

Vattumannen

En aning stressat kan det bli för din del på arbetet just nu kära Vattuman. Du vill bli klar i tid inför semestern och inte behöva ta med dig jobbet på något sätt. Se till att styra upp bra rutiner, inte bara arbetsmässigt utan också i din vardag. Gör upp ett schema när saker känns som allra värst. Du vill hinna med din träning och att komma i form är något du faktiskt prioriterar. Lägg lite extra krut på gymmet för att koppla bort tankarna. Tillsammans med dina kollegor kan du nu dra igång lite välgörenhetsprojekt och göra lite nytta, det kommer du må bra utav!

Fiskarna

Du kan verkligen konsten att njuta utav sommaren just nu kära Fisk. Där du är, det är där det händer helt enkelt. Äventyrliga dagar och långa nätter är vad som väntar dig den här veckan. Du blir bjuden all over the place och tar för dig utav det goda livet. Riktigt bra tid för att ta tag i något kreativt intresse eller att äntligen våga visa upp dig själv och det du ägnar dig åt. Köra en utställning eller liknande. Kärleken är det inte heller något fel på, du har alla chanser att ha otroliga kvällar med en dejt, kortare romans eller med din partner så njut!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/amazing-weekend/