Annons
AnnonsHoroskop vecka 29


53_veckans-astro-bild-1-700x341-700x341-700x341-700x341

Väduren

Sommaren är i sin fulla blom och det märks på dig kära Vädur. Du får verkligen fart på dina vänner och ni rör er mot en spännande vecka! Nöjeslivet är på topp just nu för dig och du tackar aldrig nej till att slå ihjäl några timmar mitt i vimlet.

Annons

Du ser till att charma varenda en som kommer i din väg och detta gör dig till en riktig centralfirgur i ditt umgänge dessutom. Om du har en relation kommer du vilja leka och ha kul nu, inga tunga samtalsämnen eller beslut ligger för dig. Är du singel kommer du leva livets glada dagar och hitta en hel del romanser!

Oxen

Denna veckan fortsätter det att bubbla en massa härlig energi inom dig kära Oxe. Du ser till att socialisera dig allt vad du orkar men kommer även lägga extra tid på att umgås med dina närmaste vänner och familj. Kanske är det någon som behöver ditt stöd och din omtanke mer än vanligt. En resa kan börja gå mot sitt slut och du upplever säkert en jobbig känsla av att behöva lämna i så fall. En äventyrlig sommarflirt kan vilja bekanta sig lite med dig och du får ta ställning till om du ska bjuda in eller inte. Om du har en relation trivs ni otroligt bra ihop!

Tvillingarna

Det kan bli korta och roliga trippar för dig den här veckan kära Tvilling. En vän eller kärlek kan dra med dig på något oväntat äventyr! Du är på riktigt bra humör och älskar att träffa nya människor och få gå loss. Om du har en relation ser ni ut att kunna ta dagen som en kommer och njuta av friheten. Är du singel kan det bli en hel del dejtande och säkert via nätet dessutom. Signa upp dig på en ny dejtingsida, det kan absolut ge resultat fortare än du anar! Du är ditt lekfulla-jag och ser inga direkt hinder i din vardag. Endast spännande möjligheter!

Kräftan

Den här veckan ser du till att unna dig något extra fint kära Kräfta. En dyr present till dig själv är vad du är värd! Ditt sug efter att shoppa loss och få behandlingar kunde inte vara större. En relation i din närhet kan vara på gränsen till att säga bye bye. Oavsett om det är ett gemensamt beslut eller bara en utav er så kommer du kännas vid det en aning. Lita på din magkänsla och försök inte kämpa i motvind. Du kommer ha roligare saker att kunna ägna dig åt! Kärlekspar kan verkligen se till att gå ut och fira varandra på trevliga restauranger eller barer!

Lejonet

Om du vill få folk med dig eller bli lyssnad på, är detta ett utmärkt läge för dig kära Lejon att börja säga vad du tycker och göra dig hörd. Blickarna kommer vara helt vända åt ditt håll och scenen är din! Du får inte missa några som helst chanser att ta för dig och särskilt uttala högt vad det är du vill och vart du vill komma, super viktigt. Skönheten är fortfarande också med dig vilket ger dig en enorm positiv fart längs vägen. Oavsett om du har en partner eller inte är det ett ypperligt tillfälle för romanser, heta dejter och fullträffar inom kärleken!

Jungfrun

Ett kreativt projekt eller intresse kan börja närma sig sitt slut kära Jungfru. Du verkar ha slitit hårt för att komma dit där du är idag och långsiktiga mål ger äntligen resultat. Ditt driv är på topp och du vet precis vilka knappar du ska trycka på för att nå det du önskar. Kärlekslivet kan komma lite emellan eller i kläm då du faktiskt måste tänka på dig själv ibland också. Dina satsningar på dig och dina drömmar är i full fart. Försök att inte dras ner i någon känslomässig karusell bara för att din partner eller romans pockar på din uppmärksamhet!

Vågen

Den här veckan kommer ditt fokus ofrivilligt att hamna på din familj, ditt hem, din bostad. Det är dags att börja se klart på saker och ting kära Våg. Behöver du göra en mer drastisk förändring? Kanske behöver du byta boende form eller hyra ut din bostad för ett tag. Du är inte riktigt sugen på att ta tag i detta men det blir nödvändigt för dig. Din familj behöver dig och du behöver också din familj. Annars ser du till att skaffa dig kontakter hej vilt och ingen kommer att kunna passera oberörd. Du har tungan rätt i mun och vet vad du vill nå fram med, helt perfekt!

Skorpionen

Nu kan det vara time för dig att checka av dina planer-lista. Har detta halvår blivit som du tänkt dig kära Skorpion? Behöver du fila lite extra på något för att verkligen uppnå det du vill? Ett media projekt ser ut att få full rulle från och med den här veckan. Utan att du kanske tänker på det så är det ändå arbetet som lockar lite mer än ledigheten just nu. Du vill bli uppmärksammad på ditt arbete och visa vad du går för men tänk också på att ta dina vilopauser. Sommaren är här och tiden får stå stilla ibland. Någon VIP kan få upp ögonen för dig!

Skytten

Den här veckan kan det bli en hel pusselbitar som faller på plats för dig kära Skytt. Du kan få möjlighet till högre lön på ditt arbete eller att du på något sätt ser till att ordna dig en extra inkomst eller annan typ av stabil vardag. Du pustar ut och känner att det va värt allt besvär. Detta leder såklart till att du spenderar mer också, särskilt på ditt favorit intresse, att resa och upptäcka nya spännande platser, människor, saker, ja allt! Du får inte nog utan ger dig av så fort du bara kan. För singlar blir det ett utmärkt tillfälle att träffa någon random och vild!

Stenbocken

Något som du jobbat väldigt hårt på den senaste tiden blir äntligen färdigt kära Stenbock. Det kan handla om något personligt projekt där du ensam står i rampljuset och få ta emot all beundran från din omgivning. Du är stolt över vad du åstadkommit och drar dig inte för att visa vad du verkligen går för. Om du är singel och nyss börjat träffa någon lite mer seriöst, kommer dina känslor att bubbla över och bli galet passionerade och äkta. Du brinner för din älskade! Har du en relation kommer ni att kunna nå djupare i varandra och hitta tillbaka till där det började!

Vattumannen

Den här veckan är det din spirituella sidan som kommer ta över kära Vattuman. Du är helt och hållet uppslukad utav din inre värld och vad som händer där. Ditt ego har du fått läga på hyllan då du är väldigt medkännande kring dina nära och kära. Tänk på att dina drömmar kan vara en bra vägledare nu och att du ska lyssna på vad ditt hjärta har att säga dig. Ägna dig så mycket du kan åt meditation och avslappning, där finner du din rätt. Kärlekslivet är faktiskt i full fart hos dig och oavsett situation kommer du ha en toppen vecka med den!

Fiskarna

Nu är det dags för dig att göra något galet kära Fisk! Boka en resa med dina vänner, ta er till helt random evenemang och bara se vad som inträffar. Tänk utanför boxen helt enkelt och gör något väldigt ovanligt. Att möta människor som också är precis sådär livsglada och njutningsfulla är i bilden. En häftig romans kan utvecklas till något du aldrig skulle ana. Om du har en relation kan ni se till att förändra något som kanske bara hängt med den senaste tiden. Uppvakta varandra på ovanliga ställen och gör det som faller in! Stundens hetta bör fångas!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/what-hold-you-back/