Annons
AnnonsHoroskop vecka 31


53_veckans-astro-bild-1-700x341-700x341-700x341-700x341

Väduren

Den här veckan är det ingen större idé att pusha på några personliga projekt eller vara envis med att få igenom några planer som endast gynnar dig själv kära Vädur. Utmaningar kan stå framför dig och du gör bäst i att vara öppen och lyhörd för din omgivning om du vill slippa problem.

Annons

I övrigt bjuder veckan på romantik och åter romantik. Är du i en relation så har du chansen att överösa din kärlek med bekräftelse och festliga middagar på tu man hand. Är du singel och på jakt kommer du lätt hamna i centrum när flirtiga sammanhang uppstår!

Oxen

Va uppmärksam på vad i ditt liv du helst av allt vill och är beredd att förändra kära Oxe. Kanske sitter du fast i låsta mönster och behöver tänka om när det gäller framför allt ditt välmående. Dags att bli mer ödmjuk mot dig själv och våga be om det du vill ha. Fysiska aktiviteter som kan öka din andlighet kan vara på sin plats. I kärlekslivet finns det stora möjligheter att du nu blir mer seriös med en dejt eller romans. Ni verkar äntligen förstå varandra och vara på väg mot samma mål i livet. Även för par är det härliga känslor och framtidsplaner i luften.

Tvillingarna

Dags att se över ditt sociala liv kära Tvilling. En del människor i din närhet kan ta betydligt mer energi ifrån dig än vad de ger och frågan är om de är värda din tid. Du blir mer och mer sugen på att logga ut dig från nätet och träffa dina vänner IRL. Du kan få tekniska problem som gör att du bör avvakta med några projekt och inte stressa på i onödan, det löser sig ändå. Om du är singel finns där många flirtiga stunder med människor du möter lite hipp som happ. Ditt trevliga humör smittar av sig och fler kanske väljer att faktiskt umgås lite mer på riktigt nu.

Kräftan

Den här veckan har du chansen att faktiskt arbeta med något som du tycker är riktigt roligt eller till och med brinner för. Om du har ett projekt som på sikt kan få pengarna att rulla in är detta ett superbra läge kära Kräfta. Dina prio grejer just nu är ändå att leva ett mer lyxigt liv och vad lyxigt innebär för dig det vet ju bara du. Så sätt fart på det du vill åstadkomma och tänk på vad framtiden faktiskt har att erbjuda om du lägger ner lite arbete. Kärlekspar får tid att njuta och koppla av med varandra medans singel Kräftan blir bjuden på trevligheter!

Lejonet

Du är ute i svängen den här veckan kära Lejon och mycket snack verkar ändå handla om att få in mer cash i vardagen. Du kan helt klart få supersmarta idéer när du pysslar med något projekt som ligger dig varmt om hjärtat nu. Din tid är ju här kära Lejon och veckorna för din del bara flyger. Om du behöver övertala någon i en fråga är detta ett bra tillfälle att börja smörja. Kärlekslivet är fortfarande väldigt hett och oavsett din situation så är det mycket spänning med i bilden. Du klagar inte utan tar alla tillfällen du får att visa upp dig i olika sammanhang!

Jungfrun

Du är inne i en period där du behöver se över dina mönster och vad det är du skapar i ditt liv kära Jungfru. Inte alltid det lättaste men med tursamme Jupiter i ditt tecken borde detta ändå bli början till en verkligt stor förändring hos dig själv. Psykologi och liknande måbra-böcker kommer intressera och hjälpa dig på vägen. Ditt sinne blir helt klart mera skärpt och du är beredd att ta in massa ny info. Kärlekspar ser ut att kunna nå en djupare relation och där ni måste visa lite mer vart ni står och vart ni vill gå. Är du singel så målar du gärna upp en bild utav en drömperson.

Vågen

Din ekonomi verkar få fart igen kära Våg. Trots semestertider har du möjligheten att göra bra affärer eller på något annat sätt se till att kontot inte helt går förlorat. Rensa garderoben inför hösten och sälja av ett och annat ska kunna funka alldeles utmärkt just nu. Det som du behöver se över är däremot dina nära relationer. Starka känslor kan röra till det för dig och du vet kanske inte längre vad som känns helt rätt i hjärtat för dig. Är du singel så träffar du på en hel del människor som ger avtryck i ditt liv men som inte blir så långrandiga dock.

Skorpionen

Nu får du en möjlighet att tänka om när det kommer till din vardag kära Skorpion. Hur ska du strukturera upp tiden allra bäst för att hinna allt du vill göra? Hur ska du äta och vad kan få dig att vilja träna och komma i form? Mycket som ska bearbetas och det drar igång redan den här veckan. Saker på jobbet kan sakta ner eller göras om och du behöver hitta ett sätt att tackla det så det känns bra för dig. Kärlekspar ser ut att ägna sig åt lite mer traditionella aktiviteter såhär in på början av augusti och är du singel lockar karriär mer än kärleken just nu!

Skytten

Du kan känna dig en aning förvirrad över vart du är på väg kära Skytt. Mycket händelser och aktivitet hos dig inom olika områden och du kommer hamna i en situation där du lite måste ta ställning till vad du verkligen vill satsa på, helhjärtat. Kanske rör det som en relation, ett jobb eller något viktigt projekt för dig. Du träffar inspirerande människor i din vardag som får dig att tänka till både en och två gånger över dina val i livet. Eftersom du så gärna vill ha allt kan det bli en aning stressigt för dig. Kärlekslivet leverera det du vill ha så ta för dig bara!

Stenbocken

Veckan inleds med en rastlöshet över dig kära Stenbock, särskilt när det kommer ditt hem, din familj och ditt allra innersta. Kanske vet du inte vart du ska börja men du lockas av alla typer utav förändringar. Detta ska du vara försiktig med och absolut inte göra något förhastat. Känslorna kommer lugna ner sig om en stund. Försök att inte umgås intensivt med dina föräldrar eller andra nära relationer som har stark påverkan i ditt liv. Intensiva kärleksrelationer finns också med på ett hörn och du kan känna att det faktiskt blir lite för mycket av allt.

Vattumannen

Nu är det dags för dig kära Vattuman, att ta tag i ditt sociala liv. Du kan mycket väl behöva prioritera bland dina vänner och inse vilka som verkligen är viktiga och betyder något för dig. Vad ger dig liv på riktigt och vad kan du sätta åt sidan, vilka ställer upp och vart finner du dig bekvämast? Inte helt lätt men det kommer kännas så skönt när du väl vet och få ge utrymme för detta. När det gäller att släppa in nya människor i ditt liv så finns det inga begränsingar. Vad är det du söker? Allt ligger som uppdukat för dig och du kan välja och vraka, även i kärleken!

Fiskarna

Nu har du chansen att fixa dig en ordentlig buffert kära Fisk! Skulle det inte vara skönt att kunna gå ut och köpa exakt det du vill ha? Du behöver ha en dos med tålamod men till sist kommer du känna dig otroligt lättad över ditt beslut om att faktiskt ordna dig ett stabilt sparande. För att få in extra inkomst skulle du kunna ägna dig åt ett frilansuppdrag! En gammal chef kan kontakta dig och behöva din insats i någon form. Kärlekslivet kan kännas lite väl uppstyrt och inte alls lika romantiskt som du själv hade velat ha det, bara att go with the flow just nu.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/new-beginnings/