Annons
AnnonsHoroskop vecka 32


53_veckans-astro-bild-1-700x341-700x341-700x341-700x341

Väduren

Den här veckan kan bidra med insikter om vart du är på väg i livet kära Vädur. Om du suttit fast i tankar och mönster så kommer du mot helgen kunna se en märkbar skillnad. Dags att också tala för din sak antingen på arbetet eller om du driver något eget.

Annons

Du har stor flyt när det gäller frågor som att få högre lön eller att få till bättre samarbeten. I kärlekslivet är du extra generös och håller inte inne med vad du känner. Detta får såklart din partner eller dejt att också vakna till och vilja bjuda på sina egna härliga känslor. Du vet vad du vill ha och tar det!

Oxen

Veckan kan bli spännande då du har alla möjligheter att äntligen komma någon vart med en relation som under en längre tid varit oviss. Saker kan falla på plats helt plötsligt och dörrar öppnas för dig kära Oxe. Ekonomi och investeringar kan mycket väl komma på tal och bli ett hett omtalat ämne i veckan. Om du har en relation kan ni nu bygga vidare på den där ni båda också känner att ni är på samma linje och går mot gemensamma mål. Som singel kan det dyka upp oväntade passionerade möten som du bara inte alls kan motstå utan endast go with the flow!

Tvillingarna

Nu blir det fart i ditt relationshus kära Tvilling! Allt från par relationer till en affärskontakt kommer vara aktuellt för dig den här veckan. Riktigt bra tid att nå ut till någon vad det är du vill åstadkomma och kanske på vägen skaffa dig en partner. Idéer kring sociala medier är helt rätt och i fas med vad du sysslar med. Det är din tur att glänsa i cybervärlden och du kan verkligen konsten att få fart på en massa projekt. Kärlekslivet ser du till att prioritera i ditt hem, med mysiga middagar antingen med din kärlek eller att du vågar bjuda hem en dejt!

Kräftan

Den här veckan kan du märka av en tydlig förändring när det kommer till din struktur och vardag kära Kräfta. Mycket möjligt att viktiga bitar som kost och träning halkat efter men nu är det nya tag och löften som gäller för din del. En hel del jobb och åtaganden ligger på din lista och du kämpar hårt just nu. I kärlekslivet är det flirtig och härlig stämning runt dig. Har du en relation kommer ni vilja dra på en kortare resa och leka av er. Är du singel kan det bli dags att faktiskt testa dina vingar online och gå all in ett tag för lite nätdejtande, kör bara!

Lejonet

Du är inne i din årliga period där det är dags att förvandla dina drömmar till verklighet kära Lejon! Va tydlig med vad det är du vill ha och se till att skapa det. Spelplanen är din och det är du själv som styr över bollen. En relation kan absolut vara på väg att nå en helt ny nivå om du skulle vilja. Du kan vilja sätta tydliga gränser och tala om vad det är som gäller. Viktigast är trots allt du och dina personliga mål just nu. Projekt med passion i bilden får helt klart en skjuts framåt om det tidigare upplevts lite trögt. Grönt ljus åt alla håll för din del, suveränt!

Jungfrun

Detta kommer vara en utmärkt vecka för att ta tag i eventuella fnurror på tråden och konflikter som fått ta energi ifrån dig kära Jungfru. Relationer som inte funkat så bra kommer kunna lösa sig på bästa sätt. Din hemmiljö blir på något sätt prioriterad och där kan du verkligen få en ny chans att känna dig bekväm och behoven tillfredsställda. Venus besöker ditt tecken nu och detta leder såklart till mer spännande vibbar och även lite extra flyt i tillvaron. Tänk noga ut vad det är du vill dra till dig och våga be om hjälp! Kärleken blir alltid hetare med Venus!

Vågen

Den här veckan kommer ditt sinne att lättas något mot tidigare kära Våg. Det kommet bli lättare att kommunicera och tala om vad det är du är ute efter. Begränsningar som varit kopplade till dina tankar är som bortblåsta. Du är friare att tänka i nya banor och våga tro att framtiden kan komma med fina erbjudanden till dig. I kärlekslivet kan du känna dig en aning drömsk, särskilt om du länge spanat in någon eller om ni dejtat ett tag. Förvillande känslor kan dyka upp och har du en relation är det inte läge att ta några förhastade beslut om framtiden.

Skorpionen

Din ekonomi får sig rejäl fart den här veckan kära Skorpion. Hårt arbete kommer belönas och visa sig på kontot! Du kommer stå upp för dig själv och ditt värde i samband med din karriär och ingen kan just nu slå dig på fingrarna. Du vet vad du kan åstadkomma och dina möjligheter för framtiden ser enbart ljusa ut. Om du har en relation kan det bli en hel del snack om ekonomin eller hur ni ska planera ert liv tillsammans. Som singel har du goda chanser att få till både en och två kortlivade romanser om du är ute efter endast lite nöje! Satsa på det!

Skytten

Nu börjar Saturnus att gå framåt igen i ditt första hus kära Skytt. Det är utmaningar och läxor som står på agendan där, att växa upp och inse att livet inte alltid består utav genvägar. Att jobba med dig själv och dina mål, hitta ett bra fokus är vad du borde satsa på just nu. Energin kan kännas något tröttsam och seg men tänk på att det också är övergående. Kärlekslivet kan bli förvirrande eftersom du å ena sidan är förnuftig och å andra sidan kommer du att gå på dina instinkter och det som attrahera dig allra mest just nu. Svår kombo om du inte är singel och kan välja fritt.

Stenbocken

Den här veckan kommer du kunna inse vad som är viktigt att prioritera i livet kära Stenbock. Det finns ingen tid att slösa energi på något som inte ger något tillbaka. Allt från relationer till intressen och eventuellt jobbuppdrag kommer du kunna se över med klar blick och med ett helt nytt mål i sikte. Om du har en relation kommer ni att lockas av att upptäcka världen tillsammans, gå en kurs eller utmana er i något gemensamt intresse. Som singel kan du bli mycket attraherad utav någon med en helt annan bakgrund än du själv och våga tänka i nya banor än tidigare.

Vattumannen

Nu är det dags att återuppta kontakten med vänner, grupper eller andra former av nätverk igen kära Vattuman. Saker kan ha hamnat på is av olika skäl men antagligen är du mer än gärna på hugget för ett fortsatt samarbete med ett projekt. Om du är i en relation har ni nu chansen att verkligen fördjupa er i den och talaseriöst om framtiden. Som singel finns där gott om tillfällen att bli riktigt passionerad ihop med någon över en natt! Akta så inte dina känslor blir allt för upphetsade, risken finns nämligen att du blir lite besatt, men följ med i flödet av heta passioner!

Fiskarna

Den här veckan finns där goda chanser till att äntligen få en riktning i val av arbete och karriär. Om du inte tidigare vetat vart du vill komma eller nå så börjar det sakta men säkert klarna för dig kära Fisk. Det kommer lättare att flyta på för dig när du talar om vad du vill och själv sätter gränser. Nu är det dessutom guldläge för att hitta en buisnesspartner om du skulle vilja starta något eget, full port på den! I kärlekslivet kunde det inte vara bättre. Oavsett om du har en relation eller är singel så finns där goda chanser att komma riktigt långt!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/enkel-framgang/