Annons
AnnonsHoroskop vecka 4


veckans-astro-bild-1-700x341

Väduren

Du bör hålla lite i dina besparingar och tänka över ett varv extra ifall det är så att någon vill låna pengar utav dig. Anledningen till detta kan bero på att du drar till dig fina tillgångar och människor i din närhet kan bli sugna på att hålla samma standard som du. Själv ser du inga hinder med att vara givmild och dela med dig men bakslaget kan komma fortare än vad du tror. En onödig stress som kan resultera i irritation. För övrigt ser du ut att ha en riktigt rolig vecka med mycket aktivitet runt dig, kul!

Oxen

Den här veckan kommer fokus ligga på ditt hem kära Oxe. Du har säkert börjat kolla in vad som är trendigt inredningsmässigt för 2016 och börjat få idéer om hur du skulle kunna lyxa till det för att trivas ännu bättre. Du älskar att vara omgiven utav vackra saker och nu har du möjligheten att verkligen gå ut och shoppa loss bland alla nyheter. Oavsett hur ditt kärleksliv ser ut så kommer du ha annat att tänka på den här veckan och du kan tycka att det är en aning skönt också, super!

Tvillingen

Du börjar känna att energin sakta med säkert är på väg tillbaka in i ditt liv, efter mycket slit och kanske missförstånd. Nyfiken utav dig som du är kan du ha svårt för att fästa dig vid ett enda projekt eller en enda kärlek, men just nu ser det ut som att du går att förhandla med. Antingen en partner som vill ha lite mer av dig än vad du tidigare inte kunnat erbjuda kan bli intressant. Samtidigt som du också kan fokusera på ett nytt projekt som du går in för helhjärtat och känna stor mening med, försök att stanna kvar där!

Kräftan

Veckan startar upp bra för din del och du kan känna dig tillfreds särskilt med din ekonomi. Även om du spenderat pengar på saker som du efterlängtat kan du känna att det finns gott om utrymme kvar och du ser till att ordna upp ekonomi riktigt bra. Däremot kan planer du har kring t ex ett inköp bli aningen försenat men tids nog har du dina prylar på plats. Du utstrålar glädje och det märks i dina relationer och folk dras till dig och ditt öppna tilltalande sätt, ta vara på denna veckan och umgås mycket med människor du tycker om!

Lejonet

Den här veckan är du effektiv kära Lejon, särskilt i ditt hem. Kanske finns där planer på att flytta? Eller bara allmänt skapa ordning och reda. Du satsar på att sortera, organisera och förnya dig inför våren vilket känns som ett gott tecken. Det som också syns den här veckan är att du är på väldigt bra humör för romantik och tvekar inte en sekund om du blir utbjuden på en dejt. Likaså är det med affärspartners som kan komma att dra i dig och vilja ha dig på ett hörn eller flera. Du har chans att komma till avslut och börja om på något nytt, härligt!

Jungfrun

Du kan längta efter lite egentid kära Jungfru, att få koppla av och slippa tänka på arbete eller annat som distraherar dig kan vara givande den här veckan. Att få pyssla med dina kurer av olika slag, googla om reningar för kroppen och andra välmående tips är något som du fokusera på och behöver. Ta den tid du anser är nödvändig och låt dina vänner få roa sig med dig när du är klar med dina projekt. Det är viktigt för dig med renlevnad och för att orka med allt nytt som kommer hända detta året, kan det vara guldvärt!

Vågen

Du kan hamna i konflikt med någon du bor tillsammans med, partner eller kanske en vän. Ni kan ha olika åsikter om något och du gör bäst i att inte gå in för mycket på djupet den här gången. Försök skaka av dig händelsen och se det som en möjlighet till att utvecklas och vårda relationen. Det är i ditt hem du känner dig bekvämast just nu och vill ägna stor del av din tid åt. Se till att skapa harmoni, det är du bäst på kära Våg. Inredningsintresserad som du är kan helgen mycket väl ägnas åt lite nya inköp på den fronten.

Skorpionen

Starten på den här veckan kan minst sagt bli effektiv. Du ser till att kommunicera väl och dra nytta av kontakter som kan hjälpa dig längs vägen. Mars fortsätter att kriga i ditt tecken och du får ork över till massor utav saker som även rör ditt hem, fixa och dona, kanske förändra någonting och fräscha upp det hela inför det nya året. Helgen ser ut att kunna bli riktigt romantiskför din del. Är du i en relation vill du gärna lyxa till det för din partner. Och är du singel kan helgen se ljus ut för att träffa någon spännande!

Skytten

Veckan starta upp bra med att nu äntligen börjar folk att svara på mejl och återkoppla på ett helt annat sätt än tidigare och du känner att saker kommer i rullning. Du håller tempot högt och vet vart du siktar. Målen som du sätter upp för dig själv just nu är skyhöga och du gör bäst i att ha en plan för att kunna fullfölja allting. Folk i din närhet är villiga att ställa upp och hjälpa dig med det mesta bara du frågar! Försök att inte grubbla så mycket över din ekonomi, den kommer styras upp!

Stenbocken

Nu kära Stenbocken, befinner sig Venus i ditt tecken vilket gör att andra människor kommer dras till dig oavsett vad du gör. Men, det är bra tid för dig att se över din yta och image, byta frisyr, våga prova en helt ny klädstil eller bara våga testa en ny attityd som skulle gynna dig bättre. Är du singel så är det slut med att ligga på latsidan, dags för att boka in dejter och ta dig ut i vimlet. Har du en relation så kan du räkna med att bli mer uppvaktad än vanligt och att komplimangerna dimper ner titt som tätt, riktig boost!

Vattumannen

Den här veckan ser ut att bli lovande för din del kära Vattuman. Du kommer fortsätta jobba på som en myra och känna att du blir uppskattad för det. Privatlivet hinner du med ändå och dina vänner vill ha dig med ut i svängen. Kan vara så att någon dessutom är lite hemligt förälskad i dig, håll ögonen öppna för kärleken. Är du singel så finns där en hel del beundrare, om du har tid att se dom! Lever du i en stadig relation kan ni fördjupa er i varandra och kanske hitta ett gemensamt intresse!

Fiskarna

Om du får en lugn stund över den här veckan så är ett tips att ägna dig åt din mer kreativa sida. Att skapa! Det är mycket rörelser och människor runt dig och du trivs som fisken i vattnet men ibland behöver du få samla tankarna och komma till ro på ditt eget sätt. Använd då dina krafter till att göra något som du mår riktigt bra av. Tillsammans med andra diskuterar du nu dina drömmar om framtiden och kanske sätter upp mål för vad du vill prestera och du kommer att lyckas, va så säker!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/fullmane-till-helgen/