Annons
AnnonsHoroskop vecka 53


veckans astro-bild (1)

Väduren

Med all sannolikhet har du ett stort fokus på arbete, nya tankar och idéer om hur saker och ting skulle kunna förändras till det bättre. Det är en utmärkt tid att förhandla om eventuellt högre lön eller en högre position på jobbet.

Annons

Både Solen och Merkurius befinner sig i ditt karriärhus, definitivt en chans att ta vara på kära Vädur. Du är rak på sak och vet hur du får över folk på din sida. Nyårsafton ser riktigt lovande ut och det verkar dessutom som om du kommer att spendera en hel del pengar, då du är på ett strålande humör!

Oxen

Nu när julhelgen är över och det nya året börjar närma sig kan du komma på tankar kring personlig utveckling eller eventuellt ett intresse av att studera i någon form. Kolla upp kurser som du möjligen skulle kunna tänka dig att gå på. Inför nyårsafton ska du verkligen välja en outfit som gör att du känner dig speciell. Be dina vänner följa med dig ut på en kväll som dom aldrig kommer att glömma. Din magnetiska förmåga just nu är extremt kraftig så slösa inte bort en kväll som kan bli ett minne för livet!

Tvillingen

Den här veckan kan få stora och starka känslor att dyka upp. Vanligtvis är du inte den som går på djupet men i detta fallet skulle det kunna vara bra att göra det. Kanske håller du på att inleda ett seiöst förhållande? Sex och passion ligger etta på din lista just nu. Frågor om att dela på evetuellt ekonomi eller andra materiella saker kan komma på tal. Är du singel verkar du kunna hitta kärleken bäst via jobbet eller dina arbetskompisar. Din nyårsafton ser ut att kunna bli fantastisk, en natt att kunna samtala om länge!

Kräftan

Nu trivs du verkligen bra när du får chansen att vara med alla nära och kära. Ditt fokus ligger på relationer av alla dess slag och att få samtala med dina vänner inpå småtimmarna gör dig väldigt lycklig. Är du singel finns det stora chanser att träffa på någon ute i vimlet. Nyårsafton ser ut att kunna bli alldeles speciell. Turen är på din sida och du är på ett galet bra humör. Kanske är det så att du kommer fira på ett annorlunda sätt i år eller att du helt enkelt tar dig någon annanstans än till dina vanliga miljöer, spännande blir det!

Lejonet

Nu har du återigen gått in i händelsernas centrum, där du hör hemma. Efter allt hårt arbetande så kan du äntligen koppla av och gå på fester och tillställningar. Din kreativa förmåga är just nu på topp och du skulle få ut mycket av att ta en shoppingtur på stan. Unna dig att gå på någon typ utav spa, det kommer kännas värt och efterlängtat. Ditt nyår kommer bli glittrigt och glammigt på alla vis. Du kommer känna dig generös och att allting är möjligt för dig, vilket det också är. Livet leker helt enkelt!

Jungfrun

Inför det nya året har du säkert en hel del planer uppsatta. Att börja med en ny typ av träningsform eller något annat intresse som satt fart. Du står ju oavsett inför stora förändringar under året som kommer, denna veckan blir bara början på något helt nytt. Har du en relation så kommer ni spendera mycket tid tillsammans, romantiska hemmakvällar! Att träffa en partner gör du bäst via familjemedlemmar faktiskt. Nyårsafton blir som grädde på moset i ditt liv, du har så mycket att se fram emot!

Vågen

Nu verkar det som om uppesittarkvällarna aldrig tar slut. Dina vänner och du har otaliga saker att prata om och du känner att det är viktigt att förmedla dina åsikter. I kärlekslivet ser det ut som att du får ta emot en hel drös av komplimanger och folk runt omkring dig kommer vara öppna med sina känslor. Nyårsafton blir alldeles speciell även om du kommer fira endast med dina närmaste. Det är lyxen och sällskapet som spelar stor roll för dig, inte storleken på festen. Det blir en kanonstart på året!

Skorpionen

Just nu verkar du ha näsa för att göra bra affärer och tankar kring att eventuellt investera i något, gör det isåfall! Du har ett fint flöde vad gäller att dra till dig pengar. På nyårsafton kommer du med all sannolikhet vara i väldigt gott sällskap och du kommer bli bortskämd med lyx! Finns kärleken redan i ditt liv så kommer ni få en underbar vecka och är du på jakt efter någon vill jag lova att denne är på jakt efter dig med! Det nya året kommer starta upp med rikgit positiva vibbar för din del, grattis!

Skytten

Den här veckan kommer vackra och super sensuella Venus att träda in i ditt tecken, wow! Ditt utseende och din yta kommer få sig ett uppsving! Nu kan du med gott samvete utöka shoppingkontot och unna dig den lyx du förtjänar. Du blir attraktivare än vanligt så passa på att nyttja det på bästa sätt kära Skytt. Nyårsafton ser ut att bli festligare än vad du hade kunnat ana, kanske är du till och med inbjuden till någon VIP fest! Se till att fira in det nya året ordentligt och att du skaffar dig fina minnen från kvällen!

Stenbocken

Du har lätt för att synas och att göra ett gott intryck på andra, använd den energin till något som du länge kanske gått och önskat. Söka nytt jobb eller kanske gå på fler dejter? Om du redan har en partner så blir detta en romantisk vecka där du helst av allt vill ha lugna och mysiga hemmakvällar. Nyårsafton blir helt galet bra oavsett vad du väljer att göra. Att åka på en weekend till en cool stad hade suttit helt rätt just nu. Du kommer ha roligt vart än vindarna bär dig så det är bara att önska dig all lycka till!

Vattumannen

Du har en ovanligt social vecka att se framemot. Telefonen och mejlen kommer gå varm och alla vill ha med dig på sitt håll. Känn efter vad du verkligen är ute efter och dras inte med i allt ståhej om du hellre vill planera inför detta kommande året, sätta upp mål osv. Även om du har ett stort nätverk av vänner så kanske du helst av allt vill tillbringa nyårsafton med din kärlek. Är du singel och vill ha kul kommer du garanterat att få det! Annars har du goda chanser att få till ett hett privatliv!

Fiskarna

Den här veckan fortsätter att belysa kärleken i ditt liv, så underbart! Du är social och på ett strålande humör kära Fisk. Dina vänner drar i dig och du kan verkligen känna dig uppskattad. Denna uppskattning är inte endast socialt av dina närmaste utan även på arbetet strålar du och har lätt att samarbeta med kollegor som gärna vill ha din hjälp i särskilda frågor. Nyårsafton ser ut att kunna bli både rolig och romantisk, du njuter av all uppmärksamhet och folk känner att festhumöret höjs i sällskap utav dig!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/fullmane/