Annons
AnnonsLyckliga måndag!


Nu på måndag den 8e februari inträffar en Nymåne igen= chanser till nystart som alltid! Den här gången blir månen ny i Vattumannens tecken och då är det den energin framför allt som påverkar oss. Det handlar om att våga vara sitt rätta jag, utan att bry sig om vad andra människor tycker och tänker. Våga vara du i alla former. Gör något som du inte brukar göra och du kommer garanterat att känna dig exalterad. Vi kan lätt känna oss instängda i att alltid behöva ta efter alla andra, nu är det dags att kliva ur den zonen, våga bära annorlunda kläder, våga bryta dåliga relationer och vanor, byta en bostad som man inte trivs i och kanske inte bara stanna kvar i sin karriär för pengarnas skull. Nymånen skapar en kvadratur till Mars som befinner sig i Skorpionen och det kan betyda att vi instinktivt vet att vi behöver ändra på något. Att vi ska bli de människor vi vill bli och följa de drömmar vi har. Lysa som en stjärna i våra egna liv. Inte nog med det så är både Venus, Pluto och Merkurius tillsammans i Stenbocken och bildar en kvadratur till Uranus, nu får vi verkligen chansen att tänka om både vad det gäller våra relationer, hur de kan se ut och vilka relationer vi faktiskt skapar. Våra finanser, få nya perspektiv på hur vi kan arbeta annorlunda och få in inkomst. Du väljer hur du vill se på det, med dina ögon och med ditt eget sätt att tänka i annorlunda banor, brainstorma allt vad ni kan!

Annons

För er som kan era personliga horoskop så kan ni kika i vilket hus Nymånen faller, då kan ni se inom vilket område i livet det är troligast att ni gör en förändring!

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/om-ni-far-mojlighet/