Annons
AnnonsNew beginnings


frihet

På tisdag är det Nymåne igen, i Lejonet den här gången, på cirka 11 grader, festligt! Många planeter hänger i eldtecken vilket talar om att det lär bli en hel del action och inspiration i vår liv och ute i världen.

Annons

Nymånar vet ni säkert vid de här laget står för nystart i vårt liv, vi ska önska oss saker och sätta bollen i rullning, då kommer det garanterat att hända positiva grejer, antingen redan dagen efter eller inom ett halv år. Jag önskar alltid, högt och tydligt och skriver ner i en bok. Lejonenergin symboliserar vårt hjärta, vad önskar vi oss innerst inne? Hur vill vi leva? Vad ignorerar vi för oss själva? Dags att sluta upp med det. Sluta fokusera på vad som är bäst i förnuftet. Vi och våran vilja går först, när den går först, följer allt runt omkring med automatiskt på ett harmoniskt sätt, eller hur? Och vad kan vi göra för att öppna upp vårt hjärta och låta oss ha tillgång till allt det som finns där? Denna nymåne faller också i mitt nionde hus, Skyttens hus, jag tänker på frihet. Vad får mig att känna mig fri och vad kan jag göra för att plocka in friheten i mitt liv, så som jag vill ha den? Intressant.

Foto: plinvest.se

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/stopp-ett-tag/