Annons
AnnonsVad fullmånen innebär…


Moon-Birth

På lördag kväll inträffar en fullmåne på cirka 1 grad i Skyttens tecken, det blir den första utav två fullmånar i Skytten på rad, ovanligt och såklart mer intressant! Ämnen som Skytten styr över kommer komma upp i ljuset och då pratar vi större livsförändringar och ett sökande efter något mer i livet. Vi kan få ett öppnare sinne och lättare kontakt med folk från utlandet eller från andra kulturer. En speciell läromästare i våra liv kan bli mer aktuellt och givande.

Annons

För mig kommer denna fullmåne falla i mitt första hus och första huset är det som Väduren styr över. Det blir alltså min yta som kan få sig en förvandling och det hoppas jag på! Nu när jag äntligen kommit i gång med en förändring utav kosten och förhoppningsvis drar träningspassen också snart i gång. Dessutom beställde jag idag hem lite hemmaspa produkter som jag hoppas hinner komma tills imorgon.

Foto: Bilden är tagen från www.newsvoice.se

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/flirtiga-tider/