Annons
AnnonsVeckans horoskop vecka 7


veckans-astro-bild-1-700x341-700x341

Väduren

Du verkar trivas på ditt arbete eller med dina studier, och nu kan du också bli delaktig i andras projekt. Kanske har du den senaste tiden försökt få ett stipendium eller någon bonus och det är inte alls omöjligt att den utdelningen kommer bli aktuell. Fortsätt kämpa som du brukar, en Vädur ger aldrig upp. Ditt sociala liv blir mer påtagligt i mitten utav veckan och du blir sugen på att dra ihop ett gäng för nöjes skull. Spontan som du är kan du lätt hamna i drama om du inte tänker efter en och två gånger innan du gör något olämpligt.

Oxen

Den här veckan har du goda chanser att få beröm utav chefen eller kollegor som visar att du är en utmärkt medarbetare. Du kommer känna dig i form och vilja utveckla det du gör. Mycket minglande kan det bli mot slutet utav veckan och du bör hålla dig framme och visa upp dig, ta med dig visitkortet och missa inte chansen att ta del av olika event eller mässor. Du är på hugget kära Oxe och alla verka vilja ha med dig på ett hörn. Tur att du just nu har energi som räcker långt!

Tvillingen

Veckan inleds med att du möjligtvis har känslorna utanpå och kan tända till både på ett positivt och negativt sätt kära Tvilling. Du kan bli otroligt glad för något eller uppleva att någon kanske vill såra dig. Just dessa dagar gör du bäst nytta i hemmet där du vill få till din inredning inför våren. Annars går du mest i tankar om att få resa bort ett tag eller träffa gamla vänner och bekanta. Helgen skulle mycket väl kunna sluta med att du drar ihop ett gäng från förr och slår klackarna i taket!

Kräftan

Den här veckan färgas av att få till dina finanser och kanske också med lite hjälp ifrån andra runt omkring dig kära Kräfta. Du går i tankar kring hur du ska gå till väga och att ha samtal med en bank eller affärsman är helt rätt läge. Du har bra chanser att argumentera för din sak om du t ex behöver ett lån för att starta upp en verksamhet, eller om du vill investera i något. Helgen ser ut att bli intensiv vad det gäller kärleken och ni får också en möjlighet att prata ut om känslor och annat intressant.

Lejonet

Det ser ut att vara en bra start för dig den här veckan om du har planer på att göra något med hemmet, flytta, sälja möbler, eller bara infinna dig i en harmonisk miljö. Vad du än tar dig för så kommer du känna att belöningen finns där. Nyheter om graviditet eller barn kan ligga på tapeten. Det är fortsatt mycket kärlek kvar i luften för din del kära Lejon och du tillbringar mer än gärna romantiska kvällar ihop med din partner. Singlar bör få till en dejt i hemmamiljön för bäst resultat!

Jungfrun

Att komma med nya idéer på jobbet kan bli en succé den här veckan kära Jungfru. Ju flitigare och hårdare du arbetar desto snabbare kommer du se ett önskat resultat som du kommer vara så nöjd med. Du är i gott skick och din träning ser ut att kunna rulla på riktigt fint. Till helgen blir det fokus på relationer, antingen drar du ihop något med dina vänner eller så satsar du på att göra något kul med en kärlek. Du är mån om andra och du kommer få igen mycket på det viset.

Vågen

Nu börjar du känna för att aktivera lite mer i vardagen. Allt från att dra ut på after work till spontan bio eller middag på restaurang mitt i veckan. Livet leker för dig kära Våg och i kalendern vill du bara boka in sånt som är roligt. Du gör väldigt bra ifrån dig på arbetet vilket kan motivera dig något extra att faktiskt unna dig en mer händelserik vardag. Du kan bli sugen på att prova något helt nytt också, kanske dans eller liknande, något som får dig att känna dig fri blir det definitivt!

Skorpionen

Du kommer ha ett sug efter umgänge den här veckan, att delta i olika engagemang och knyta nya kontakter är vad du strävar efter. Vänner kan komma att höra av sig från höger och vänster och detta gläder dig. Du kan också känna för att ställa till med en middag hemma i trevligt sällskap. När helgen kommer vill du ut och roa dig, stort. På med festkläder och ett bra humör. Just nu vet du inga gränser vad det gäller att slå klackarna i taket och att visa upp dig från din allra bästa sida kära Skorpion!

Skytten

I början på veckan är du mest intresserad utav att stänga in dig med en partner eller romans och vara ni två. Annars kommer du känna att behovet av större sällskap och umgänge är stort och att du får ut mycket av detta. Ständigt i farten kommer du vara och förändringar som kan dyka upp på arbetet eller i skolan är du alert att ta till dig. Folk i din närhet kommer märka av att du är villig att börja ta mera ansvar och du kommer få förtroendeuppdrag. Gå inte miste om denna chans!

Stenbocken

Veckan kan inledas med att du går i tankar kring förhoppningar och önskningar om hur du vill att saker och ting ska bli. Du är intresserad utav att planera framåt och hela tiden utmana dig själv att nå högre mål. Dina vänner kan behöva ekonomiska tips och råd från dig och du ställer mer än gärna upp. Dina egna finanser kan vara lägligt att titta till, eller kanske att du börja satsa mer långsiktigt på något projekt som rör din ekonomi. Till helgen gör du rätt i att bjuda hem lite vänner på en supé!

Vattumannen

Du känner dig sexig och levande kära Vattuman! Venus träder den här veckan in i ditt tecken och det är alltid en utmärkt position, lilla lyckan som hon också kallas. Du kommer ha allas uppmärksamhet åt ditt håll och från ingenstans kan du bli medryckt att göra både det och det andra som du inte räknat med. Absolut en bra tid för att dejta och hålla sig framme om nu det är målet. Är du redan i en relation kommer ni satsa mer på varandra och känna er som nykära igen!

Fiskarna

Du kan uppleva blandade känslor den här veckan kära Fisk. Mycket kommer hända i den sociala världen och du kommer inte behöva vara rastlös. Kanske ser du även över din yta och image, byter frisyr, våga prova en ny klädstil eller liknande. I kärleken däremot kan du just nu vara lite osäker och känna dig nere. Är din partner eller din romans verkligen den tror, eller finns det saker som du kanske inte vet om ännu. Bra att våga ifrågasätta om något känns olustigt!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM NATHALIE

Nathalie Bram är 30 år gammal och bor i Karlshamn. Hon har ett brinnande intresse för astrologi och andevärlden. I Astrobloggen hos CHIC ger Nathalie dig dagliga uppdateringar från astrologins värld.ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://astro.chic.se/himlen-pa-alla-hjartans-dag/